Şehit Özel Harekat Polisi Musa Yüce Muaythai Şampiyonası başladı.
Şehit özel harekat polisi Musa Yüce'nin adını taşıyan minik ve yıldız kategorisi sporcuların mücadele ettiği Muaythai Şampiyonası başladı.
Şehit özel harekat polisi Musa Yüce'nin adını taşıyan minik ve yıldız kategorisi sporcuların mücadele ettiği Muaythai Şampiyonası başladı.
Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Kayserispor’da sözleşmesi biten Mehdi Bourabia, Lionel Carole, Bahoken ve geçen sezon kiralık olarak form giyen Kartal Kayra Yılmaz ile görüşmeler devam ediyor.
Yeni sezon hazırlıklarına dün başlayan Kayserispor, bugün çift idman yaptı.
Türkiye Kaykay Federasyonu tarafından ilk kez düzenlenen Tekerlekli Paten 1’inci Etap yarışmaları’na Kayseri’den katılan sporcular 3 altın, 3 gümüş, 2 de bronz madalyayla döndü.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, spor ve sporcuya destek olacak faaliyetleri kurum ve kuruluşlarla dayanışma içerisinde sürdürmeye devam ediyor. Bu doğrultuda Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Spor A.Ş. ile Kayseri Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü iş birliğinde ‘Harekete Geç Sınırları Zorla’ söyleşisi gerçekleştirildi.
Kocasinan Belediyesi Spor Kulübü oyuncusu Muhammet Ali Tayyar, Türkiye Boks Federasyonu tarafından organize edilen Üst Minik Erkekler müsabakalarında 63 kiloda Türkiye Şampiyonu oldu ve altın madalya kazandı. Ayrıca Kocasinan Sporcusu Mirzan Zorbey Tayyar, Üst Minik Erkekler müsabakasında 48 kiloda ikinci oldu ve gümüş madalya kazandı.
Hacılar Spor Salonu, Kayseri Minikler Tekvando İl Şampiyonası’na ev sahipliği yaptı. Başkan Özdoğan’ın çalışmaları sonrası zemini yenilenen ve genişletilerek gençlerin kullanabileceği modern bir spor tesis haline gelen salon, son olarak 500 sporcuya ev sahipliği yaptı. Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Tekvando İl Temsilciliği tarafından düzenlenen Kayseri Minikler İl Şampiyonası, 4 gün boyunca Hacılar Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.
Kayserispor 2024 – 2025 sezon hazırlıklarına bugün yaptığı idmanla başladı.Kayserispor, 2024 – 2025 sezonunu açtı. Kulüp tesislerinde toplanan futbolcular akşam yapılan idmanla ilk çalışmalarını gerçekleştirdi.
Geçen sezon sonunda Bölgesel Amatör Lig’den Süper Amatör Küme’ye düşen Hacılar Erciyesspor’da teknik direktörlük görevine Mehmet Susamış getirildi.
Kayserispor, 2024 – 2025 sezonu hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla başlayacak.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirilen Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu’nun dördüncüsü için kayıtlar sürüyor. Büyükşehir Belediyesi Spor A.Ş. tarafından organize edilen ve Kayseri’de bir maratondan daha fazlasının hedeflendiği 4. Uluslararası Kayseri Yarı Maratonu 22 Eylül 2024’te koşulacak.
Kayserili Badmintoncu Zümra Çetintaş,U9 Türkiye Badminton Şampiyonası’nda çift kızlarda birinci, tek kızlarda ikinci oldu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Erciyes A.Ş. yaz mevsiminde bisiklet, yürüyüş, tırmanış, gibi tüm dağ ve tabiat sporları için geniş imkânların sunulduğu Erciyes’te geleceğin bisikletçilerini yetiştirmek için özel olarak hazırladığı bisiklet ve aktivite parkını yeni sezonunda çocukların hizmetine sundu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Erciyes A.Ş. yaz mevsiminde bisiklet, yürüyüş, tırmanış, gibi tüm dağ ve tabiat sporları için geniş imkânların sunulduğu Erciyes’te geleceğin bisikletçilerini yetiştirmek için özel olarak hazırladığı bisiklet ve aktivite parkını yeni sezonunda çocukların hizmetine sundu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye'nin sayılı, Kayseri'nin en kapsamlı ve en büyük atlı spor merkezi olan Geleneksel Sporlar Binicilik ve Okçuluk Tesisi’nde binicilik eğitimlerini başlatıyor. Sporseverlerden yoğun ilgi gören binicilik eğitimlerinde kontenjanlar ilk günlerden doldu.