Socar Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, "sanayi´ye Olağanüstü Katkı" Ödülüne Layık Görüldü

CEE ve Türkiye Rafineri ve Petrokimya konferansı (CEE and Turkey Refining and Petrochemicals), İzmir Hilton Otel´de yapıldı. SOCAR tarafından düzenlenen uluslararası konferansa çok sayıda yabancı dave

CEE ve Türkiye Rafineri ve Petrokimya konferansı (CEE and Turkey Refining and Petrochemicals), İzmir Hilton Otel´de yapıldı. SOCAR tarafından düzenlenen uluslararası konferansa çok sayıda yabancı davetli katılırken, konferansın gala yemeği tarihi Havagazı Fabrikası´nda gerçekleşti. Gala yemeğinde, ödül töreni de düzenlendi.
Törende, Dünya Rafineri Derneği (World Refining Association) tarafından SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz´a layık görülen "Sanayi´ye Olağanüstü Katkı" ödülü takdim edildi. Yavuz´un ödülünü SOCAR Türkiye Başdanışmanı Hayati Öztürk aldı.
Türkiye ve Azerbaycan ortaklığında yapılan TANAP´ın imza töreni için Ankara´da bulunan SOCAR Türkiye Başkanı Kenan Yavuz, ödüle layık görülmekten büyük bir mutluluk duyduğunu söyledi. Yavuz, "Ödül töreninde "Sanayi´ye Olağanüstü Katkı" ödülüne layık görülmekten büyük mutluluk duydum. TANAP imza töreni için Ankara´da olmam dolayısıyla, ödülü benim adıma SOCAR Türkiye Başdanışmanı Hayati Öztürk aldı. Beni bu ödüle layık gören World Refining Association´a çok teşekkür ederim" dedi.
CEE ve Türkiye Rafineri ve Petrokimya konferansı hakkında da konuşan Yavuz, SOCAR olarak İzmir´de dünya çapında bir konferans düzenlediklerini belirterek, "İzmir böyle büyük organizasyonlara layıktır" dedi.
(YY-AA-Y)

17.10.2014 18:24:00 TSI

Google+ WhatsApp