Sneıjder´den Dortmund İtirafı

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi´nde dün Borussia Dortmund´a 4-0 mağlup olunan maçın ardından Alman ekibinin kendilerine bir beden büyük olduğunu söyledi. Sneijder, gru

Galatasaraylı futbolcu Wesley Sneijder, UEFA Şampiyonlar Ligi´nde dün Borussia Dortmund´a 4-0 mağlup olunan maçın ardından Alman ekibinin kendilerine bir beden büyük olduğunu söyledi.
Sneijder, grupta alınan sonuçların ardından gerçekçi olmak gerektiğini ifade ederek, UEFA Avrupa Ligi´ne odaklanmaları gerektiğini dile getirdi.
Hollanda televizyonlarından NOS´a konuşan yıldız futbolcu, maça kendilerine güvenerek başladıklarını belirterek, "Rakibe, maç boyunca çok fazla alan bıraktı. Beş dakika içinde 1-0 yenik duruma düşünce güveniniz hızla kayboluyor. 4-0 yenilmek üzücü. Bu skordan rakibin bizden daha iyi olduğu sonucu çıkar. Bu takım bize bir beden büyüktü" dedi.

"UEFA AVRUPA LİGİ´NE ODAKLANMALIYIZ"
Grupta oynanan 3 maçta alınan sonuçların ardından UEFA Avrupa Ligi´ne odaklanmaları gerektiğini vurgulayan Sneijder, "Elde edebileceğiniz en iyi sonucun, UEFA Avrupa Ligi´ne katılmak olduğu açıksa, gerçekçi olmak gerekiyor. Bana göre Avrupa Ligi´ne odaklanmalıyız. Belki 3. olur ve yolumuza UEFA Avrupa Ligi´nde devam ederiz" ifadelerini kullandı.
UEFA Şampiyonlar Ligi ve Spor Toto Süper Lig´in farklı kulvarlar olduğunu dile getiren Hollandalı yıldız, Fenerbahçe ve Dortmund maçlarının geride kaldığını, Pazar günü oynayacakları İstanbul Başakşehir maçına hazırlanmaları gerektiğini söyledi.
(SK-SK-S)

23.10.2014 13:15:21 TSI

Google+ WhatsApp