Slovakyalı Öğrenciler Başkanı Ziyaret Etti

Erasmus Plus öğrenci değişim projesi kapsamında Slovakya´dan Ordu´ya gelen öğrenciler Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş´ı makamında ziyaret etti. Öğretmen ve öğrencileri, Altınordu Belediye

Erasmus Plus öğrenci değişim projesi kapsamında Slovakya´dan Ordu´ya gelen öğrenciler Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş´ı makamında ziyaret etti.
Öğretmen ve öğrencileri, Altınordu Belediye Başkanı Engin Tekintaş ve Başkan Yardımcısı Aydın Şaşmaz karşıladı. Erasmus Plus öğrenci değişim projesi kapsamında Slovakya´dan Ordu´ya gelerek, Altınordu Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu´na gelen öğrenciler ziyarette bulunan öğrenciler, daha sonra da kapsamında Altınordu Belediyesi´ni bir ziyaret gerçekleştirdi.
Ordu´da olmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirten öğrenciler, Ordu´nun çok güzel bir şehir olduğunu ve Avrupa´daki birçok kentten daha güzel olduğunu söyledi. Kendilerine gösterilen ilgiden dolayı çok memnun olan öğrenciler, gelecek yıl tekrar Türkiye´ye ve Ordu´ya geleceklerini ifade etti.
(MAK-SLH-Y)

17.10.2014 17:52:10 TSI

Google+ WhatsApp