SİZE OY VERMEDİK AMA BİZİDE SİZDEN BAŞKA DİNLEYEN OLMADI

SİZE OY VERMEDİK AMA BİZİDE SİZDEN BAŞKA DİNLEYEN OLMADI

İyi Parti Talas İlçe Başkanı Faik Demir, Meclis üyeleri Mustafa Çalıksoy ve Mustafa Özaşır Talas ilçesine bağlı Kepez Mahalle sakinlerinin çağrısı üzerine Keper Mahallesine ziyaret gerçekleştirdi. Büyük bir kalabalık ile karşılanan İyi Partililere Kepez Mahalle sakinleri ulaşım sorunu başta olmak üzere bazı konularda sıkıntılarını dile getirdiler.

Mahalle sakinlerinden bir grup, “Biz oy verdiğimiz partiye çok kızgınız ve çok da pişmanız oylarımızı verdiğimize. Sizlerin bizleri seçim yokken gelip ziyaret edip sorunlarımızı dinlemeniz bizleri ziyadesiyle memnun etmektedir. Muhalefet olmanıza rağmen halka hizmet ettiğinizi gerek yerel gerekse ulusal basında görüyoruz. Allah razı olsun bizlerin sorunu bu gün dinlemeye geldiniz, bizler size oy vermedik ama bugüne kadar oy verdiklerimiz değil sizler bizi dinlediniz ve sorunlarımıza çözüm arıyor yanımızda yer alıyorsunuz. Biz siyasetçileri seçimden seçime görmeye alışmıştık. Sizler tam tersini yapıyor seçim yokken halkın ayağına gidip halkı dinliyorsunuz. Bizler sustukça konuşmadıkça itiraz etmedikçe hiç bir sorunumuz çözülmüyor. Bizi sadece seçimde değil her zaman dinleyecek kişilere artık oy vereceğiz.” ifadelerini kullandılar.

 

HALKIMIZIN HER ZAMAN YANINDAYIZ

İyi Parti Talas İlçe Başkanı Faik Demir, “Bizler Genel Başkanımız Sayın Meral Akşener’in izinden onun bizlere gösterdiği yoldan giderek halkımızın her zaman yanında olup sorunlarını bizzat yerinde dinleyip sorunu teşhis ettikten sonra bu konular üzerinde ilgili mercilere iletip çözüm önerilerimizi dile getireceğiz. Muhalefet olmamız hiçbir şeyi değiştirmeyecek daha çok ısrarla sorunların üzerine gidip hiçbir oy kaygısı gözetmeksizin sadece halkımızın hangi konuda sıkıntısı varsa çözüme kavuşturmak çözüm üretmek ve takipçisi olmak bizim en asli görevimiz olacaktır. Dün nasıl ki halkımızın yanındaysak bu günde yanında olacak yarında yanında olacağız.” dedi.

Google+ WhatsApp