Şehitkamil´de Basketbol Şöleni Mutlu Sonla Bitti

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca, Cumhuriyetin kuruluşunun 91.Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Basketbol Cumhuriyet Kupası, önceki gün Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merk

Şehitkamil Belediye Başkanlığınca, Cumhuriyetin kuruluşunun 91.Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde düzenlenen Basketbol Cumhuriyet Kupası, önceki gün Şehitkamil Belediyesi Atatürk Kültür ve Spor Merkezinde oynan final müsabakalarının ardından son buldu.
10 ortaokuldan 17 basketbol takımı ve 400´e aşkın sporcunun katılımı ile gerçekleştirilen kupa, heyecanlı ve çekişmeli anlara sahne oldu.
PARKE ÜZERİNDE ADETA ŞENLİK YAŞANDI
Cumhuriyetin kuruluşunun 91.Yıl dönümü etkinlikleri çerçevesinde, Şehitkamil Belediye Başkanlığınca düzenlenen Basketbol Cumhuriyet Kupası bay ve bayan kategorilerinde 400´e aşkın sporcunun katılımı ile gerçekleşti. Kupada birbirinden çekişmeli geçen 36 müsabaka sonrasında erkekler kategorisinde Ünler Orta Okulu üçüncü, M. Tuncay Akaç Orta Okulu ikinci ve Adnan AŞ. Orta Okulu birinci olurken, bayanlar kategorisinde ise üçüncülük koltuğuna Çolakoğlu Orta Okulu oturdu. Bayanlar kategorisinde ikinci olan okulun ismi Turgut Özal Orta Okulu olurken bu kategoride şampiyonluk ipini göğüsleyen okulun ismi ise M. Tuncay Akaç Orta Okulu oldu. Final müsabakalarının ardından gerçekleştirilen ödül töreninde Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu, Şehitkamil Belediye Başlan Yardımcısı M. Hayri Özkeçeci, Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü Spor Şube Müdürü Uğur Duyar, potanın dev adamları ve perilerini yalnız bırakmadı. Tören esnasında teşekkür konuşması yapan Adnan AŞ. Orta Okulu Beden Eğitimi Öğretmeni Rıfat Karataş; "Şehitkamil Belediye Başkanımız Sayın Rıdvan Fadıloğlu´na 400´e aşkın sporcuya şenlik havasında geçen bir turnuva imkanı sağladığı ve öğrencilerimizin fiziki ve manevi gelişimine büyük katkı sağladığı için şahsım ve bu salonda bulunan tüm öğrenci velilerimiz ve sporcularımız adına teşekkürlerimi sunuyor bu turnuvaların devamını diliyorum" İfadelerini kullandı.
"BASKETBOL CUMHURİYET KUPASINA KATILAN TÜM SPORCULARIMIZI KUTLUYORUM"
Şehitkamil Belediyesi Basketbol Cumhuriyet Kupasında fair play ödülleri Olcay Külah Orta Okulu ve Aliye Ömer Battal Orta Okuluna giderken, ödülleri takım kaptanlarına Türkiye Basketbol Federasyonu Gaziantep İl Temsilcisi Güven Alkoçak takdim etti. Alkoçak, Gaziantep ve Türk Basketboluna yapılan katkılardan dolayı Şehitkamil Belediyesine teşekkürlerini iletti. Kategorilerinde dereceye giren okullar ise ödüllerini Şehitkamil Belediye Başkanı Rıdvan Fadıloğlu´nun elinden aldı. Ödül tören esnasında turnuvaya katılan tüm sporcuları kutladığını ve şampiyon ilan ettiğini belirten Başkan Fadıloğlu, bundan sonraki süreçte de sportif etkinliklerin tüm hızıyla devam edeceğini sözlerine ekledi.
(ÖZR-VSA-Y)

23.10.2014 10:53:24 TSI

Google+ WhatsApp