Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Coşkun, görevinden ayrıldı

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Coşkun, görevinden ayrıldı

Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını duyurdu. Hak edilmeyen bir yöntemle görevinden alındığını ifade eden Baki Coşkun “Bu durumu teşkilatımızın hak etmediği açık bir gerçektir.

Bu gidişat iyi değildir. Bizde hizmet esastır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Erbakan Hocamızın örnekliği doğrultusunda davamızın geleceği için hep birlikte daha adil ve kapsayıcı bir yapı oluşturmak ve partimizi hedeflerine ulaştırmak adına bütün gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi.
 
Saadet Partisi Kayseri İl Başkanı Baki Coşkun sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada görevinden ayrıldığını duyurdu.  Hak edilmeyen bir yöntemle görevinden alındığını ifade eden Baki Coşkun;  “Bugün itibariyle, 4 yıldır büyük bir onurla yürüttüğüm Kayseri İl Başkanlığı görevimden Genel Merkez Teşkilat Başkanlığının talebi ile ayrılmış bulunuyorum. Bu süreçte, partimizin büyümesi ve güçlenmesi adına emek veren hepsi birbirinden kıymetli tüm kardeşlerime yürekten teşekkür ederim. Görevim süresince teşkilat modelimiz doğrultusunda partimizi en iyi şekilde temsil etme gayretinde bulundum Ancak gelinen noktada incitici bir şekilde ve hak etmediğimiz bir yöntemle görev değişikliği ile karşılaştım. Bu durumu teşkilatımızın hak etmediği açık bir gerçektir. Bu gidişat iyi değildir. Bizde hizmet esastır. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da Erbakan Hocamızın örnekliği doğrultusunda davamızın geleceği için hep birlikte daha adil ve kapsayıcı bir yapı oluşturmak ve partimizi hedeflerine ulaştırmak adına bütün gücümüzle mücadelemizi sürdüreceğiz” şeklinde konuştu.
 

Google+ WhatsApp