Ruh Sağlığı Hastaları Sergi Açtı

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde tedavi gören hastaların açtığı sergiyle, ürünler satışa çıktı. Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana binasının bahçesinde

Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde tedavi gören hastaların açtığı sergiyle, ürünler satışa çıktı.
Adıyaman Eğitim ve Araştırma Hastanesi ana binasının bahçesinde bulunan kapalı alanda açılışı yapılan sergide sergilenen ürünler satışa sunuldu. Açılı yapılan ve hafta sonuna kadar açık kalacak sergide, ahşap boyama, yağlı boya ve karakalem çalışmaları, ebru sanatı, bez bebekler ve takılar satılıyor.
Sergi hakkında bilgi veren Toplum Ruh Sağlığı Merkezi Hemşiresi Zeynep Uyan, "Toplum Ruh Sağlığı Merkezi´nde tedavi gören şizofreni hastalarının yaptığı çalışmalar sergileniyor. Onlara yardım amacıyla burayı açtık ve satışa sunduk. Sinema etkinliği, piknik etkinliği, doğum günü etkinliğinde kullanacağız. Sergi bir hafta boyunca devam edecek. Ahşap boyama, ebru sanatı, yağlı boya ve karakalem çalışması, maketler, bez bebekler ve takılar satışa sunuldu. Bu ürünleri kuruma gelen hastalarımız hocalarımızla birlikte yaptılar" dedi.
(AHM-VSA-Y)

27.10.2014 16:37:05 TSI

Google+ WhatsApp