PÜİS Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat güven tazeledi

PÜİS Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat güven tazeledi

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) Genel Kurul Toplantısında tek aday olan Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat güven tazeledi.

Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası (PÜİS) 5. Olağan genel kurul toplantısı Kayseri Ticaret Odası Rifat Hisarcıklıoğlu Konferans Salonunda gerçekleştirildi. Genel kurulda PÜİS Kayseri Bölge Başkanı İbrahim Polat yeniden seçildi. 
 
Genel Kurul sonrası konuşan PÜİS Kayseri Bölge Başkanı Polat, “PÜİS Bölge Başkanlığı olarak 5’inci olağan genel kurulumuzu gerçekleştirdik. Çok güzel ve düzgün bir seçim gerçekleştirdik. Katılan bütün arkadaşlarıma ve meslektaşlarıma teşekkür ederim” dedi. 
 
PÜİS Genel Başkanı İmran Okumuş ise, “PÜİS, 1967’de kurulmuş. 1999 yılında da Türkiye İşverenler Konfederasyonun (TİSK) üyesi olmuş. Ben de orada sizleri temsil ediyorum. Yardımlarımızı desteklerimizi bırakmadık. Hatay ve Maraş’ta konteyner kent kurduk. Kayseri’de 222 akaryakıt bayisi var. 206’sı PÜİS üyesi. Bu önemli bir başarı. Bölgede toplamda 839 istasyon var. Türkiye’de 12 bin 500 istasyon var ama 5 bin 700 bayi var. Türkiye’de en üst ortalama Kayseri’de” ifadelerini kullandı. 
 
‘EN GÜÇLÜ TEMSİL EDİLEN SEKTÖR, AKARYAKIT SEKTÖRÜ'
 
En güçlü temsil edilen sektörün akaryakıt sektörü olduğunu belirten Kayseri Ticaret Odası Başkanı Ömer Gülsoy da, “2013’ten beri sloganımız ‘birlikte güçlüyüz’ diyoruz. Rabbim bu birlikteliği tüm sektörler içerisinde bir olmayı, beraber olmayı nasip etsin. Bir ve beraber olursanız sorunların çözüm aşamasında da yüzde 90 başarılı olursunuz. Kayseri Ticaret Odası olarak 41 sektörümüz var. Bu sektörler içerisinde en güçlü temsil edilen sektör akaryakıt sektörü. Burada da birliğin bereketini görüyoruz. Derneğimizle ve diğer sendikalarımızla beraber seçimle birlikte hareket ediyoruz. O yüzden de en yüksek şekilde yönetimde Ticaret Odasında petrolcüler en iyi şekilde temsil ediliyorsunuz” şeklinde konuştu. 

Google+ WhatsApp