Polislerden kaçarken 1’inci kattan düşen şüpheli adliyeye sevk edildi

Polislerden kaçarken 1’inci kattan düşen şüpheli adliyeye sevk edildi

Kayseri’de polis ekiplerince gerçekleştirilen operasyonda, polisten kaçarken ayağını ve kolunu kıran A.İ., tedavisinin bitmesinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kayseri İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri uyuşturucu madde ile mücadele amacıyla çalışmalara devam ediyor. Bu kapsamda Kocasinan İlçesi’ne bağlı Mevlana Mahallesi’nde A.İ isimli şahsın uyuşturucu madde ticareti yaptığı bilgisinin alınması üzerine gerçekleştirilen operasyonda 22 adet sentetik ecza, 1 parça halinde 1 gram metamfetamin maddesi, 3 parça halinde 12 gram esrar maddesi, 1 adet tabanca, 37 adet AK 47 ve G3 fişeği, 1 adet aliminyum folyo rulosu ve 200 TL Haksız kazançtan elde edilen para ele geçirildi.  
Şüpheli A.İ. ise polis ekiplerinden kaçmaya çalışırken 1’inci kattan atlayarak kolunu ve ayağını kırdı. A.İ., sağlık ekiplerince hastaneye kaldırdı. 
Bugün tamamlanan tedavisinin ardından taburcu olan A.İ. ‘Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak’ suçundan mahkemeye sevk edilirken, Ş.B ve M.H isimli şahıslara ise Uyuşturucu Madde Bulundurmak ve Kullanmak suçundan aynı gün işlemleri yapıldı.

Google+ WhatsApp