ÖZDOĞAN: “2. ETAP KONUTLARIN ANAHTARLARINI BAYRAMDAN ÖNCE TESLİM EDECEĞİZ”

ÖZDOĞAN: “2. ETAP KONUTLARIN ANAHTARLARINI BAYRAMDAN ÖNCE TESLİM EDECEĞİZ”

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, kentsel dönüşüm kapsamında ilçede yapılan 2.etap inşaat çalışmalarının sona erdiğini ve bayram öncesinde hak sahiplerinin anahtarlarını teslim edeceklerini söyledi.

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, Haziran ayı meclis toplantısında, kentsel dönüşüm 2. etap konutların anahtarlarını Kurban Bayramı öncesinde teslim edeceklerini duyurdu. Hacılar Belediye Meclis Salonu’nda gerçekleştirilen toplantıya başkanlık eden Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, “Kurban Bayramı’ndan önce ikinci etapta kura çekilişini yapacağız. Tarihini vatandaşlarımıza duyuracağız. İnşallah ikinci etabımıza da vatandaşlarımız ay sonu itibariyle evlerinde oturmuş olacaklar. Yine TOKİ ve üçüncü etap çalışmalarımız da hızlı bir şekilde devam ediyor. Şimdiden hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.

Özdoğan, konuşmasında şunları söyledi: “Bir sonraki hafta sonuna Kurban Bayramı’nı inşallah idrak edeceğiz. Öncelikle İslam Âlemi’ne, tüm dünyaya hayırlara vesile olmasını temenni ediyoruz. Biz önceki yıllarda olduğu gibi hem kurbanlık kesimi yapılan yerlerin hijyeni hem de temizlikle ilgili noktalarda da çalışmalarımızı şimdiden planlamış durumdayız. İnşallah herhangi bir aksaklığa meydan vermeden nöbetçi ekiplerimiz, veteriner hekimimiz, çalışmalarına devam edecekler. Sorunsuz bir şekilde ibadetler yapılırken bir taraftan da temizlikle ilgili de tüm ayrıntıları inşallah vatandaşlarımızın hizmetine sunacağız.

Daha sonra gündem maddelerine geçildi ve Hacılar Belediye Meclisi’nin gündeminde olan 6 madde oy birliğiyle kabul edildi. Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan, meclis toplantısının sonunda alınan kararların Hacılar ve Kayseri için hayırlı olması temennisinde bulundu.

Google+ WhatsApp