ÖZDEMİR’DEN KGC’YE ZİYARET…

ÖZDEMİR’DEN KGC’YE ZİYARET…

Milliyetçi Haraket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir ile İl Başkanı Serkan Tok, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret etti. Özdemir, bir süre önce vefat eden Veli Altınkaya için camiaya başsağlığı dileyerek, “Kayseri Gazeteciler Cemiyeti’nin Türkiye’de saygın bir yeri var.” dedi.

Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Metin Kösedağ ve yönetim kuruluna "Hayırlı olsun",  dileklerinde de bulunan MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir; “Kayseri’ye hızlı trenin gelmesi için gayret eden gazetecilerin başında Veli Altınkaya gelirdi. Bu nedenle Kayseri’ye yapılacak hızlı trenin istasyonlarından birine Veli Altınkaya isminin verilmesini önereceğiz.” diye konuştu.

Kayseri Basınıyla ilgili KGC Başkanı Metin Kösedağ ve gazetecilerle istişare eden MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, “Kayseri Basını yıllardır yaptığı haberler ve sektördeki etkisi ile ülkemizde önemli bir yere sahiptir. Bunu samimiyetle söylüyorum Kayseri basınının ülkemizde saygın bir yeri var” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp