Osmaniye’de Dostluk Kardeşlik Centilmenlik Kazandı

Voleybol Erkekler 2. Lig 4. Grupta mücadele eden Melikgazi Belediyespor hafta sonu deplasmanda ligin güçlü ekiplerinden İstiklal Ortaokulu’nun konuğu oldu.Deplasman maçlarında galibiyeti bulunmayan Melikgazi Belediyespor bu şansızlığını rakibini 3-0 mağlup ederek kırdı ve hem 3 puan aldı hem de zirve yarışını sürdürdü.

Osmaniye İstiklal Ortaokulu maçında ilk seti 25-17, ikinci seti 25-12, üçüncü seti’de 25-9 kazanan Melikgazi Belediyespor 8. maçında altıncı galibiyetini alarak puanını 19’a yükselti ve ikinci sıradaki yerini korudu.

Antrenör Fuat Kalay “ Centilmence bir karşılaşma oldu.Deplasman şansızlığımızı yenmeyi çok istiyorduk ve az hata yaparak maçı 3-0 kazanıp adeta şeytanın bacağını kırdık.Zirve inadımız sürüyor.Sonuna kadar da kovalayacağız.Bu arada bizlere son derece güzel ev sahipliği yapan İstiklal Ortaokulu kulübü başkanı,yönetici,teknik heyet ve centilmen sporcularına çok teşekkür ediyor,bundan sonraki maçlarında başarılar diliyorum.”dedi.

Kulüp Başkanı Serdar Öztürk’de yaptığı açıklamada “ Osmaniye deplasmanından 3 puanla dönen takımımızı tebrik ediyorum.Elbette galibiyete çok sevindik.Ancak Osmaniye deplasmanının bizi daha çok mutlu eden tarafı rakibimiz İstiklal Ortaokulu kulübünün muhteşem ev sahipliği olmuştur.Sporda kazanmakta var, kaybetmekte.Yapılan işin biz spor olduğunu unutmadan yöneticisi,taraftarı, teknik heyeti,sporcusu kısacası bu işe gönül vermiş herkesin fair-play ruhuna yakışır şekilde hareket etmesi gerekir.Bundan sonraki haftalarda aynı güzelliklerin tüm şehirlerde yaşanmasını ümit ediyorum.Melikgazi Belediyespor’da salon sporlarında markalaşmış bir kulüp olarak her zaman centilmenliği ile ön sıralarda yer almış,başarıları ile bizleri gururlandırmıştır.Bundan sonra da centilmenlik ve spor ahlakı bizim için en ön sırada olacaktır.”dedi.

Melikgazi Belediyespor önümüzdeki hafta sonu maç yapmadan (BAY) geçecek.

Google+ WhatsApp