OP. DR. EMRE YURDAKUL:   YABANCI HASTALARIN ROTASI KAYSERİ OLUYOR

OP. DR. EMRE YURDAKUL: YABANCI HASTALARIN ROTASI KAYSERİ OLUYOR

Sağlığına kavuşmak için Kayseri’yi tercih eden yabancı hasta sayısı pandemiye rağmen hız kesmeden artarak devam ediyor. System Hospital doktorlarından Op. Dr. Emre Yurdakul, Türk doktorlara güvenin her geçen gün daha da arttığını, tedavi hizmetlerinin Avrupa’ya göre çok uygun olmasının da etkisiyle son aylarda kendilerine birçok yabancı hastanın müracaat ettiğini dile getirdi.

Özellikle Afrika ülkelerinden yoğun talep aldıklarının altını çizen Op. Dr. Emre Yurdakul: “ Tıp alanında yeterince gelişemeyen birçok ülkeden hastalarımız,  gerek sosyal medyadan gerekse daha önce ülkemize gelen yakınlarından aldıkları bilgilerle tedavi olmak için araştırma yapıyorlar ve bize ulaşıyorlar. Müracaat eden hastalarımızı modern tıbbi yöntemlerle sağlığına kavuşturmakla kalmıyor kültürümüzü ve Kayseri’mizi de tanıtıp ülkelerine yolcu ediyoruz; bizim sağlık kalitemiz, sıcak yaklaşımımız ve uygun fiyatlarımız, misafirlerimizin memnuniyetini artırdığı için kısa zamanda yeni hastaların Kayseri’ye gelmesine vesile oluyoruz.” dedi.

Hastane olarak da birçok ülkeyle sağlık anlaşmalarının olduğunun altını çizen Op. Dr. Emre Yurdakul, inanıyorum ki  ileriki yıllarda Kayseri, sağlık turizminde ülkemizin yıldızlarından biri olacak,  sağlık turizmiyle hem ülkemize döviz girişi sağlanıyor hem de dünyada Türk doktorlarına karşı oluşan güven hızla yükseliyor, şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp