‘Okul Öncesi Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri’ Çalıştayı gerçekleştirildi

‘Okul Öncesi Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri’ Çalıştayı gerçekleştirildi

Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şube tarafından ‘Okul Öncesi Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri’ Çalıştayı düzenledi. Konuyla ilgili konuşma yapan Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ramazan Sıdar, yapılan çalışmanın tüm paydaşlara ulaştırılarak raporlaştırılan çözüm önerilerinin ve eğitim çalışanlarının tüm sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceklerini belirtti.

Türk Eğitim Sen Kayseri 2 Nolu Şube tarafından ‘Okul Öncesi Eğitimin Sorunları ve Çözüm Önerileri’ Çalıştayı düzenledi. Melikgazi ve Talas ilçelerinde görev yapan okul öncesi öğretmenleri Erciyes Üniversitesi öğretim üyeleri Prof. Dr. Kasım Karaman ve Doç. Dr. Asena Ayvaz Can moderatörlüğünde gerçekleşen çalıştayda okul öncesi eğitimin temel sorunları ele alındı ve çözüm önerileri raporlaştırılarak eğitimcilerin talep ve beklentilerini içeren bilimsel bir çalışmaya imza atılmış oldu. 
Türk Eğitim Sen Şube Başkanı Ramazan Sıdar, yapılan çalışmanın tüm paydaşlara ulaştırılarak raporlaştırılan çözüm önerilerinin ve eğitim çalışanlarının tüm sorunlarının takipçisi olmaya devam edeceklerini belirtti. 
Çalıştay, katılım belgesi takdimiyle sona erdi.

Google+ WhatsApp