Okçuluk Federasyonu Başkanı Topaloğlu Hacıcaferoğlu´nu Ziyaret Etti

Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ve Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu´nu makamanda ziyare

Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ve Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu, Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç. Dr. Burhanettin Hacıcaferoğlu´nu makamanda ziyarette bulundu.
Okçuluk Federasyonunun 2014 faaliyet programında 24-26 Ekim tarihleri arasında ´´Sonbahar Okları Türkiye Kupası Okçuluk Yarışması´´ hakkında Antalya Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu´na bilgi veren Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu, 100. Okçuluk Tesisleri´nde gerçekleşecek bireysel ve takım olarak gerçekleşecek müsabakaya yaklaşık 400 sporcunun katılacağını belirtti.
Okçuluk Federasyonu Başkanı Abdullah Topaloğlu ve Okçuluk Federasyonu İl Temsilcisi Behiç Löklüoğlu´nun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti anlatan Doç.Dr.Burhanettin Hacıcaferoğlu ise, Antalya´nın okçuluk alanında yüksek standartlara sahip tesisleri ve iklimi nedeniyle birçok ulusal ve uluslar arası okçuluk faaliyetine ev sahipliği yaptığını söyledi.
(SK-Y)

24.10.2014 10:46:34 TSI

Google+ WhatsApp