NNYÜ’DE DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI YAPILDI

NNYÜ’DE DIŞ PAYDAŞ TOPLANTISI YAPILDI

Nuh Naci Yazgan Üniversitesi (NNYÜ) Kalite Koordinatörlüğü tarafından üniversitenin eğitim, araştırma ve toplumsal katkı faaliyetlerinin sürekli iyileştirilmesi amacıyla Dış Paydaş Toplantısı düzenlendi.

NNYÜ İktisadi, İdari ve Sosyal Bilimler Fakültesi Konferans Salonunda düzenlenen toplantıya çeşitli sektörlerde faaliyet gösteren özel kuruluşları, kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinden çok sayıda temsilci katıldı.

 

Toplantının açılış konuşmasını yapan NNYÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Erkan Köse, üniversite–paydaş iş birliğinin kurumsal gelişim açısından taşıdığı öneme dikkat çekti. Prof. Dr. Köse, toplantıda katılımcıların görüş ve önerilerini dinleyerek, bu katkıların üniversitenin kalite süreçlerinde yol gösterici olduğunu belirtti. Kalite Koordinatörü Dr. Öğr. Üyesi Gülçin Canbulut ise üniversitenin kalite güvence sistemi, iç değerlendirme süreçleri ve paydaş katılımına yönelik yürütülen çalışmalar hakkında detaylı bir sunum yaptı.

 

Toplantının kapanışında konuşan NNYÜ Rektörü Prof. Dr. Ahmet Fazıl Özsoylu, üniversitenin kalite odaklı gelişim sürecine dış paydaşların desteğinin büyük önem taşıdığını belirterek katkı ve önerileri için tüm dış paydaşlara teşekkür etti. Prof. Dr. Özsoylu, üniversite olarak, eğitimden araştırmaya, toplumsal katkıdan, kurumsal yönetişime kadar tüm alanlarda dış paydaşların görüşleri doğrultusunda iyileşme ve gelişme çalışmalarının sürdürüleceği ifade etti.

Google+ WhatsApp