MMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman VAROL,  Anneler Günü ile ilgili mesaj yayımladı

MMO Kayseri Şube Başkanı Süleyman VAROL, Anneler Günü ile ilgili mesaj yayımladı

Sevgiyi, merhameti, şefkat ve fedakârlığı yüreğinin en derinlerinde hisseden bütün annelerin Anneler Günü’nü kutluyorum.

Bir milletin temeli olan ailenin en önemli unsuru annedir. Dinimiz anneye o kadar çok önem vermiştir ki, bu önemi de sevgili Peygamberimiz Hz. Muhammet (S.A.V.) ‘Cennet annelerin ayağı altındadır’ buyurarak, anneliğin ne kadar kutsal olduğunu ifade etmiştir.

İlk öğretmen olarak güçlü bireyler yetiştiren anneler aynı zamanda güçlü toplumların da temelini atmakta, ailenin ve toplumun yapı taşını oluşturmaktadır.Annelik gibi kutsal bir sorumluluğu üstlenen kadınlarımız, yeni nesillerimizle birlikte gelenek ve değerlerimizin yaşatılması ve geleceğe taşınmasının en önemli güvencesidir. Bizi millet yapan değerlerin her birimizde hayat bulmasında, yaşatılmasında en çok annelerin payı vardır.

Sadece anneler gününde değil her gün onlara değerli olduklarını hissettirerek, yetiştirdikleri evlatlarla gurur duymalarını sağlayalım. Çünkü onlar çok daha fazlasını hak ediyorlar.
Bu duygu ve düşüncelerle; bizleri koruyup kollayan, mutluluğumuzu kendi mutluluğu, üzüntümüzü kendi üzüntüsü bilen, başımızın tacı annelerimize selam ve sevgilerimi iletiyor; sağlık ve mutluluklar diliyor, sadece anne olan değil, yüreği annelik hisleriyle dolu olan tüm kadınlarımızın Anneler Günü’nü kutluyorum.

Google+ WhatsApp