Milletvekili Yıldız'dan KESADAR'a hayırlı olsun ziyareti

Milletvekili Yıldız'dan KESADAR'a hayırlı olsun ziyareti

AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği'ne hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. KESADAR Başkanı Erçalık, Milletvekilleri Yıldız'la Kayseri'deki esnafın sıkıntılarını konuştular.

 AK Parti Kayseri Milletvekili Taner Yıldız, KESADAR Başkanı Kemal Erçalık'ı ziyaret etti. Ziyaret esnasında esnafın zor durumda olduğunu belirten Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Derneği Başkanı Kemal Erçalık, " Esnafımız gelen zamlardan dolayı gerçekten sıkıntılı bir duruma düştü. Esnaflarımızın en büyük serzenişi maliye ve sosyal sigorta kurumunun banka hesaplarına, araçlarına ve mülkiyetlerine haciz uygulamasıdır. İlgili kurumlarımızdan yaz gelene kadar haciz işlemlerinde esnafa yardımcı olmalarını istiyoruz. Gerekirse borçlarda yapılandırma olmalı veya kaldırılmalı. Yapılandırılan borçları bile ödeyemez durumda" ifadelerini kullandı.

 
"AKARYAKIT VERGİLERİNİN DÜZELTİLMESİ GEREKİYOR"
 
Rusya-Ukrayna savaşı nedeniyle artan akaryakıt fiyatlarının Türkiye’deki birçok esnafı zor duruma soktuğunun altını çizen Erçalık, " Kayseri'de çalışan esnaflar almış olduğu yakıtlar için çok ciddi vergiler ödüyorlar. Bu vergiler esnafımızı zor duruma düşürüyor. En azından şu zor zamanlar geçene kadar vergi fiyatlarında bir düzenleme yapılması gerekiyor. Bu vergi iyileştirmesinin  esnafımıza faydası olacağını düşünüyorum. Vekilimizi ne zaman ararsak ulaşırız her daim esnafın sorunlarını çözmede bizim yanımızda olmuştur. Derneğimize gelerek bizleri ziyaret etti, teşekkür ederiz" diye konuştu.
 
"DEVLETİMİZ ELİNDEN GELENİ YAPIYOR"
 

Esnaf sıkıntılarını Başkan Erçalık'tan dinleyen Yıldız, " Devletimiz bu sorunları çözmek için elinden geleni yapıyor. Bilindiği üzere dünyada bir kriz söz konusuz, bizler bundan en az şekilde etkilenmek için elimizden geleni yapıyoruz ve yapacağız. Bakıldığı zaman gelen maliyet artışlarını devlet halka en az seviyede yansıtmaya çalışıyor. İlerleyen süreçte bizler daha güzel günler göreceğimize inanıyoruz. Yeni yerinizin de hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı.  

Google+ WhatsApp