Milletvekili Ersoy’dan Hakeme tepki: “Hiçbir ligde maç yönetmemesi için elimden geleni yapacağım”

Milletvekili Ersoy’dan Hakeme tepki: “Hiçbir ligde maç yönetmemesi için elimden geleni yapacağım”

MHP Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bugün oynanan Denizlispor-Erciyes 38FK karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu. Milletvekili Ersoy paylaşımında “Bingöl bölgesi hakemi Yusuf Aydın 90+ 9. Dakikaya kadar maçı oynatıp bile isteye Denizlispor’un gol atmasını sağladı. Bu tarz bir hakemin ülkemizin hiçbir liginde maç yönetmemesi için elimden ne geliyor ise yapacağım” dedi.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri Milletvekili Baki Ersoy, bugün oynanan ve 2-2 berabere bite Denizlispor-Erciyes 38FK karşılaşması ile ilgili açıklamalarda bulundu. 
Erciyes 38FK teknik heyetini tebrik eden Milletvekili Ersoy, Bingöl Bölge Hakemi Yusuf Aydın’ı sosyal medya hesabından yaptığı paylaşım ile eleştirdi. 
Hakem Aydın’ın maçı bilerek 90+9 dakika uzattığını belirten Milletvekili Ersoy paylaşımında “Denizlispor karşısında çok iyi bir futbol ile mücadele eden Erciyes 38 FK teknik heyetimizi, futbolcularımızı, ve yönetimimizi tebrik ediyorum.  Maç 2-1 iken 90+6 uzatma dakikası tamamlanıp, oluşan frikik pozisyonu sonrasında maçı bitirmesi gerekirken maçı bitirmeyen, Bingöl bölgesi hakemi Yusuf Aydın 90+ 9. Dakikaya kadar maçı oynatıp bile isteye Denizlispor’un gol atmasını sağladı. Bu tarz bir hakemin ülkemizin hiçbir liginde maç yönetmemesi için elimden ne geliyor ise yapacağım. Bu şehrin hakkını hiç kimseye yedirmeyeceğime Baki Ersoy sözü veriyorum” İfadelerine yer verdi.

Google+ WhatsApp