Milletvekili Çınar, Valilik Ziyaretinde Bulundu

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Vali Şehmus Günaydın´ı makamında ziyaret etti. İlk olarak Vali Şehmus Günaydın´ı makamında nezaket ziyaretinde bulunan Emin Çınar´a ziyaretlerinde MHP Kastamo

MHP Kastamonu Milletvekili Emin Çınar, Vali Şehmus Günaydın´ı makamında ziyaret etti.
İlk olarak Vali Şehmus Günaydın´ı makamında nezaket ziyaretinde bulunan Emin Çınar´a ziyaretlerinde MHP Kastamonu İl Başkanı İlhan Engin ve MHP Merkez İlçe Başkanı Ali Osman Kurtçu da eşlik etti. Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu´nun Kastamonu´ya gelerek temellerini attığı yeni 400 yataklı devlet hastanesi inşaatının hayır olması temennisinde bulunan Emin Çınar, Vali Günaydın´dan sağlık alanında hizmet vermek için yapılan ve şuanda atıl vaziyette bekleyen Kastamonu Tıp Fakültesi´nin de en kısa sürede Kastamonu´ya kazandırılması için talepte bulundu.
Her iki konunun da yakından takipçisi olacağını söyleyen Çınar, daha sonra Diyarbakır Vali Yardımcılığından Kastamonu´ya atanan Vali Yardımcısı Mehmet Yiğit ve Iğdır Vali Yardımcılığından Kastamonu´ya gelen Vali Yardımcısı Şenol Kaya´yı da ziyaret ederek, yeni görevlerinde başarılar diledi.
(Vİ-RFK-Y)

21.10.2014 18:53:28 TSI

Google+ WhatsApp