Milletvekili Böhürler: “Yerel seçimler bir dönüm noktası olacak”

Milletvekili Böhürler: “Yerel seçimler bir dönüm noktası olacak”

Yerel seçimlerin öneminden bahseden AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler; “Yerel seçimlere hazırlanıyoruz bu konu bizim için çok önemli çünkü Türkiye yüzyılı iddiamızın gerçekleşmesi için yerel seçimler bir dönüm noktası olacak. Bu iddiada şehirlerin alkınma ivmesi, güçlenmesi, iyi yönetilmesi bizim için çok önemlidir” dedi.

AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, ‘Nöbetçi Vekil’ uygulaması kapsamında, vatandaşlar ve basın mensuplarıyla  bir araya geldi. Uygulamaya; AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler, AK Parti İL Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti il başkan yardımcıları ve parti temsilcileri katıldı. Uygulamada, ilerleyen süreçlerde faaliyete geçirilecek plan ve projeler konuşuldu.

 
Yerel seçimlerin öneminden bahseden AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler; “Yerel seçimlere hazırlanıyoruz bu konu bizim için çok önemli çünkü Türkiye yüzyılı iddiamızın gerçekleşmesi için yerel seçimler bir dönüm noktası olacak. Bu iddiada şehirlerin kalkınma ivmesi, güçlenmesi, iyi yönetilmesi bizim için çok önemlidir” dedi.
 
Öte yandan Endonezya ile ilişkilerin turistik açıdan öneminden de söz eden AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler; “Uzak doğu ve Asya ile yapılan görüşmeler ve birlikler de önemli çünkü dünyanın geleceğinde bu bölgelerle ilgili çalışmalar yer alıyor dünyanın dengesi oraya doğru gidiyor. Endonezya 280 milyon nüfuslu güçlü bir ülke ve Türkiye’de en çok bildikleri yer Kapadokya, Kapadokya’ya da oradan bir hayli de turist geliyor. Aslında hedefimiz önümüzdeki yıllarda bu turistlerin sayısını artırmak ve Kayseri’de bu turistleri ikame ettirmek. Biz de oradaki parlamenteri Erciyes’te ağırlamayı planlıyoruz. Mümkün olduğu kadar çok insan Kayserimizi bilsin, buraya bu bölgeye gelsin ve buranın güzelliklerini görsün istiyoruz soğanlı da bizim için çok önemli valimiz de soğanlıya büyük bir yatırım yapıyor bu bölgeleri tanıtmak istiyoruz” şeklinde konuştu.
 
 
 
Sosyal medyada paylaşılan çocuk fotoğraflarının tehlike arz ettiğini de belirterek vatandaşı uyaran AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler; “Lütfen çocuklarımızın fotoğraflarını dijitalde paylaşmayalım çocuklara yönelik suç işleyen çetelerde kullanım ve çocukların geleceklerini karartacak bir takım olaylara sebep verme ihtimali çok yüksek biz buradan uzmanların dilinden çocukların resimlerini, yüzlerini olduğu gibi paylaşmayın diye bir uyarıyı da aktarmış olalım” dedi.
 
 
Konuşmalarına Mimar Sinan’ı tanımak, anlamak ve Kayseri’yi bu konuda tanınan bir şehir haline getirmek için planladıkları projeden bahsederek devam eden AK Parti Kayseri Milletvekili Ayşe Böhürler; “Kayseri’nin Mimar Sinan’ın doğduğu bir şehir olduğunu onun çağları aşan mimari dehasının altını çizmek ve bu noktada da şehri Mimar Sinan’ı tanıma, anlama noktasında merkez haline getirmek için bir çabanın içerisindeyiz” ifadelerinde bulundu.

Google+ WhatsApp