MHP’li 7 isim belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı

MHP’li 7 isim belediye başkan aday adaylığı için başvurusunu yaptı

Milliyetçi Hareket Partisi’nde çeşitli görevlerde bulunan ve MHP’li olan Ali Alkan, Ali Bircan, Adnan İncetoprak, Aytaç Gezici, Behsat Kürşat Önder, Ferhat Işık ve Mustafa Bozkurt 31 Mart 2024 mahalli idareler seçimi için belediye başkanlığı aday adaylığı başvurularını yaptıklarını duyurdu.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Genel Başkan Yardımcısı Feti Yıldız, 31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri için partisinde aday adaylığı sürecinin 13 Kasım’da başladığını duyurmuştu. MHP için Belediye başkanı ile belediye meclisi ve il genel meclisi üyeliği aday adaylığı başvuruları 15 Aralık Cuma günü sona erecek. Kayseri’de ise aday adaylığı başvurusu açıklamaları sürerken. MHP’li 7 isimde çeşitli ilçeler için belediye başkan aday adaylığı başvurularını açıkladı.  
 
Makina Mühendisleri Odası Kayseri Şubesi önceki dönem başkanlarından Ali Alkan Kocasinan Belediye Başkanlığı aday adaylığı için, Yahyalı Ülkü Ocağı Başkan Vekili Ali Bircan Yahyalı Belediye Başkanlığı aday adaylığı için, MHP Kayseri Teşkilatlardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Aytaç Gezici Bünyan Belediye Başkanlığı aday adaylığı için, Önceki Dönem MHP Kayseri İl Başkanı Adnan İncetoprak Talas Belediye Başkanlığı aday adaylığı için, MHP’li Behsat Kürşat Önder Talas Belediye Başkanlığı aday adaylığı için, MHP’li Ferhat Işık Melikgazi Belediye Başkanlığı aday adaylığı için ve MHP’li Mustafa Bozkurt ise İncesu Belediye Başkanlığı aday adaylığı için başvurularını resmi olarak gerçekleştirdi. 
 
Kayseri’de şimdiye kadar MHP’den belediye başkanlığı aday adaylığı için Ali Alkan, Ali Bircan, Adnan İncetoprak, Aytaç Gezici, Behsat Kürşat Önder, Ferhat Işık ve Mustafa Bozkurt olmak üzere toplamda 7 MHP’li isim resmi olarak başvurusunu yaparak duyurdu. 

Google+ WhatsApp