Mhp´den Ekonomi Değerlendirmesi

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Murat Çelik, ülke genelinde yaşanan ekonomik durgunluktan dolayı esnafın zor durumda olduğunu belirtti. Ülke genelinde yaşanan ekonom

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Eskişehir İl Başkan Yardımcısı Murat Çelik, ülke genelinde yaşanan ekonomik durgunluktan dolayı esnafın zor durumda olduğunu belirtti.
Ülke genelinde yaşanan ekonomik durgunluğun Eskişehir´de de çok yoğun bir şekilde hissedildiğini dile getiren, partisinin esnaf ve ticaret odalarından sorumlu İl Başkan Yardımcısı Murat Çelik, "Ekonomik durgunluk sebebiyle iş potansiyelleri düşen esnafımız bir yandan da otopark ve trafik sorunu yüzünden daha da sıkıntıya düşmüştür. Park yeri bulamayan ve trafik keşmekeşine girmek istemeyen vatandaşlarımız bugün en ufak ihtiyaçlarını bile AVM´lerden karşılar hale gelmiş ve çarşı pazarın yolunu unutmuştur" dedi.
ESNAFIN BORÇLARI KATLANARAK ARTIYOR
Kentte siftah yapmadan dükkan kapatan birçok esnaf, tüccar ve sanatkar olduğunu belirten Çelik, "Esnafımız durgunluktan dolayı ödemelerini zamanında yapamaması, vergi ve sigorta başta olmak üzere çeşitli kalemlerdeki borçlarını katlayarak arttırmaktadır" şeklinde konuştu.
Sorumlu kurumların önlem alma konusunda geç kaldığını iddia eden Murat Çelik, "Ticaret ile alakalı odaları, dernekleri ve kuruluşları esnafın meselelerini çözmek adına radikal adımları atmaya davet ediyoruz" dedi.
(MY-MET-Y)

27.10.2014 15:44:32 TSI

Google+ WhatsApp