MHP YEREL MEDYA İLE ÇALIŞACAK

MHP YEREL MEDYA İLE ÇALIŞACAK

Anadolu Yayıncılar Derneği (AYD) Başkanı Sinan Burhan, Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 14 Mayıs’ta yapılacak Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği seçimlerinde Anadolu medyası ile çalışacak. Türkiye gündemi ve geleceğini Anadolu medyası üzerinden Türk Milleti ile paylaşacak dedi.

Anadolu Yayıncılar Derneği Bünyesinde bulunan 60 Televizyon ve 45 Radyo ile sosyal mecralarında yer alacağı dijital medyada “100. YIL SEÇİMİ” programı canlı olarak yayınlanacak.
AYD Başkanı Burhan yaptığı açıklamada, MHP Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli’ye milli ve yerli yayıncılık yapan yerel medyaya verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yerel medyanın yerelde, illerde izlenme oranlarının çok yüksek olması tercihleri olmuştur. Rasyonel gerçeklikten yola çıkarak yerel medyanın önemine vurgu yapmaları Anadolu medyasını bir kez daha cesaretlendirmiş, kendilerine olan güven kat be kat artmıştır. Bu kapsamda Başta Sayın Genel Başkan Devlet Bahçeli olmak üzere Genel Başkan Yardımcısı Sayın İsmail Özdemir Bey’e ve yerel medyaya önem veren tüm MHP yetkililerine çok teşekkür ediyoruz dedi. 
“100. YIL SEÇİMİ” Programı’nın ilki 10 Nisan Pazartesi Günü saat 22.00’de 60 televizyon, 45 radyo ve dijital mecralardan ortak yayınlanacak.

Google+ WhatsApp