Mhp Konya Milletvekili Bal:

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Konya Milletvekili Faruk Bal, "17 Aralık ile ilgili verilen takipsizlik kararı Türk yargı tarihine kara bir leke olarak düştü" dedi. MHP´li Bal, TBMM´de düzenlediği

Milliyetçi Harekat Partisi (MHP) Konya Milletvekili Faruk Bal, "17 Aralık ile ilgili verilen takipsizlik kararı Türk yargı tarihine kara bir leke olarak düştü" dedi.
MHP´li Bal, TBMM´de düzenlediği basın toplantısında 17 Aralık soruşturmasıyla ilgili verilen takipsizlik kararını değerlendirerek, "17 Aralık ile ilgili verilen takipsizlik kararı Türk yargı tarihine kara bir leke olarak düştü" diye konuştu. Bal, MHP´nin bu takipsizlik kararını unutmayacağını ve unutturmayacağını kaydetti.
Bal, erken seçim tartışmaları ile ilgili olarak ise MHP´nin erken seçime her zaman hazırlıklı olduğunu ifade etti.
Öcalan´ın şartlarının iyileştirilmesi tartışmaları ile ilgili bir soru üzerine Bal,"Öcalan´ın müzakereci tayin edileceği, cezaevinden 1 yıl sonra çıkarılacağı lafları kulislerde konuşulmaktadır. Bu sonuca ulaşabilmek için cezaevindeki şartların iyileştirilmesi gibi tartışmayla Türk milleti kurbağa testine tabi tutulmaktadır" karşılığını verdi.
(BC-CC-Y)

20.10.2014 15:52:51 TSI

Google+ WhatsApp