MHP İL BAŞKANI TOK VE YÖNETİMİNDEN KTO’YA ZİYARET

MHP İL BAŞKANI TOK VE YÖNETİMİNDEN KTO’YA ZİYARET

MHP Kayseri İl Başkanı Serkan Tok ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Ömer Gülsoy’a nezaket ziyaretinde bulundular.

MHP İl Başkanı Serkan Tok ve yönetiminin çalışmalarını yakından takip ettiklerini belirten Kayseri Ticaret Oda Başkanı Ömer Gülsoy; “ Rabbim; şehrimiz, ülkemiz için çalışan herkesin olduğu gibi sizlerin de yar ve yardımcısı olsun. İçerisinde bulunduğumuz sıkıntılı günleri hep birlikte aşmalı, bu nedenle biz kaygısını ön planda tutmalıyız. Sağ olsun başkanımız bu konuda daima önce vatanım diyerek çalışmalarını bu yönde ilerletiyor.  Bundan sonra da bir ve beraber olarak zor günlerin üstesinden geleceğimize canı gönülden inanıyorum.  Normalleşme sürecine geçilmesinin ardından yaz mevsimi ve gurbetçi sezonuyla birlikte çarşı pazarımızda inşallah hareketlenecek diye umut ediyoruz. Bizlerde işletmelerimizden gelen talep ve sorunları çözmek için tüm ekibimizle çalışıyoruz. MHP İl Yöneticilerimize nazik ziyaretleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı. 

 

MHP İl Başkanı Serkan Tok ise; “Milliyetçi Hareket Partisi olarak şehrimizde Kayseri Ticaret Odası’nın çalışmalarını önemsiyoruz. Kayseri üretimin ve ticaretin merkezidir. Bu anlamda yaşanan pandemi sürecinde Kayseri Ticaretinin durmaması için devletimiz ve milletimiz ve Ticaret Odamız üzerine düşeni yapıyor. Bizlerde bu süreçte Liderimiz Dr. Devlet Bahçeli’nin emir ve talimatları doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu zorlu süreçte Ticaret Odası Başkanımız Ömer Gülsoy, Yönetim Kurulu ve ekibine teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyorum. ” diye konuştu.

 

Karşılıklı görüş alışverişinde bulunulan ziyaret, günün anısına fotoğraf çekilmesiyle son buldu.

Google+ WhatsApp