MHP İL BAŞKANI DEMİREZEN’DEN ANKARA ÇIKARMASI

MHP İL BAŞKANI DEMİREZEN’DEN ANKARA ÇIKARMASI

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, Ankara’da MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli ile görüşerek seçim sürecine ilişkin bilgi verdi. Başkan Demirezen, MHP Genel Başkanı Bahçeli’nin Kayserililere selamını iletti.

Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanı Seyit Demirezen, MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’yi Genel Merkezde ziyaret ederek 31 Mart ve 2 Haziran Pınarbaşı seçim sürecine ilişkin bilgi verdi. İl teşkilatına çalışmaları nedeniyle teşekkür eden MHP Lideri Bahçeli, Kayserililere de Başkan Demirezen ile selamını gönderdi. Başkan Demirezen " Türk Dünyası’nın Bilge Lideri Genel Başkanımız Sayın Devlet Bahçeli’yi makamında ziyaret ederek emir ve talimatlarını aldım. 
Liderimiz 31 Mart ve 2 Haziran seçim sürecinde fedakârlıkla çalışan her bir ülküdaşımıza teşekkürlerini ve selamlarını iletti." Dedi.
MHP İl Başkanı Demirezen ayrıca, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz ve Medya, İletişim ve Dijital Mecralardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir’i de ziyaret etti.
 

Google+ WhatsApp