MHP İL BAŞKANI DEMİREZEN CHP İL BAŞKANI KESKİN’E CEVAP VERDİ

MHP İL BAŞKANI DEMİREZEN CHP İL BAŞKANI KESKİN’E CEVAP VERDİ

Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Seyit Demirezen Yaptığı yazılı basın açıklaması İle CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in iddialarına yanıt verdi .

İl Başkanı Demirezen açıklamasında ‘’ İl Başkanı Demirezen açıklamasında Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç‘ın neden bu kadar sık Pınarbaşını ziyaret ettiğini soran sayın Keskin, Ankara ve Adana Büyükşehir Belediye başkanlarının yolunu dahi bilmedikleri Pınarbaşı‘na neden geldiklerini yanıtlayarak merakını giderebilir. Büyükşehir belediyemiz son beş yılda Pınarbaşı ilçemize 500 milyon TL’lik yatırım yapmıştır. İsteyenler bu yatırımların detayını Sayın Büyükkılıç’ın sosyal medya hesaplarından rahatlıkla öğrenebilir. Sayın Büyükkılıç Cumhur İttifakı desteğiyle seçilen belediye başkanı olarak, Cumhur İttifakı Pınarbaşı adayımız Menduh Uzunluoğlu‘na destek vermektedir. Peki Bandırma Belediye Başkanı’nın 870 km uzaklıkta Pınarbaşı‘da ne işi vardır sayın Keskin?” dedi.
 
Keskin’in “ Bir insanın fiziki özelliklerinden ötürü alay edilmesini utanç sayarız” sözlerine de değinen Başkan Demirezen “Sayın Keskin’in kasıtlı olmadığını iddia ettiği şarkıyı geceden sabaha çaldılar. Video kayıtları mevcut. Bu utanç da bu zihniyete yeter. Ayrıca bu hassasiyetleri iki ay sonra mı akıllarına gelmiştir. Bugüne dek bu hasletleriniz neredeydi? Sayın Keskin’in seçime iki gün kala son gayretlerini anlıyoruz fakat çabaları beyhudedir. Allah’ın izniyle 2 Haziran‘da aziz Pınarbaşılı hemşerilerimiz Menduh Uzunluoğlu başkanımızı tekrar belediye başkanı seçecektir” ifadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp