Melikgazi’den bir yatırım müjdesi daha

Melikgazi’den bir yatırım müjdesi daha

Melikgazi Belediyesi Hayırsever Osman Ulubaş ile Kazım Karabekir Mahallesinde yapılacak olan yeni okulun müjdesini verdi.

Valilikte düzenlenen törenle Kazım Karabekir Mahallesinde bulunan 16 bin metrekare alana ilkokul, ortaokul, anaokulu ve kapalı spor salonu için protokol imzalandı.

İlçenin birçok ihtiyacını karşılayan projelere imza atan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, yeni bir eğitim yatırımı müjdesi daha vererek şunları söyledi:

“Melikgazi Belediyesi olarak eğitim yatırımlarına devam ediyoruz. Bugün Sayın Valimizin başkanlığında imzaladığımız güzel bir protokol ile Kazım Karabekir Mahallemize müjde veriyoruz. Kazım Karabekir Mahallesindeki kentsel dönüşüm blokları arasında kalan 16 bin metrekare alana ilkokul, ortaokul, anaokulu ve kapalı spor salonu ile park yapımını içeren protokolümüzü imzaladık. Hayırseverimiz Osman Ulubaş ile daha önce Köşk Mahallemize bir okul yapmıştık. Büyükşehir belediyemiz tarafından kapalı spor salonu Melikgazi belediyemiz tarafından da anaokulu ve tüm peyzaj düzenlemesi ve parkı gerçekleştirilecek. Yaklaşık 39 Blok, yaklaşık 2000 yeni daire ve 120 dükkândan oluşan Kazım Karabekir Kentsel dönüşüm blokları bu yatırımdan yararlandığı gibi aynı zamanda da tüm mahalle bu hizmetten yararlanacak. Hızlı bir şekilde temelleri atılarak 2021 eğitim öğretim dönemine yetiştirilecektir. Melikgazi ilçemize hayırlı olsun hayırseverimiz Osman Ulubaş amcaya teşekkür ediyoruz.”

Google+ WhatsApp