MELİKGAZİ’DEKİ YOKSULLARI GÖRMEZDEN GELEMEZSİNİZ

MELİKGAZİ’DEKİ YOKSULLARI GÖRMEZDEN GELEMEZSİNİZ

İYİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, ilçede dokunmadık seçmen bırakmadı. Yaptığı seçim çalışmaları sonucunda Melikgazi nüfusunun yüzde 75’inin geçim sıkıntısı yaşadığına dikkat çeken Sedat Kılınç, “Melikgazi bölgesinde ikamet eden seçmenin büyük çoğunluğu yoksul iken zengin kesimin yaşadığı mahalleler ile yoksul kesimin yaşadığı mahallelere baktığımız zaman nasıl bir hizmet farkı olduğunu görüyoruz. Melikgazi’deki yoksulları kimse görmezden gelemez” dedi.

Yİ Parti Melikgazi Belediye Başkan Adayı Sedat Kılınç, yaklaşan yerel seçim öncesi çalışmalarına aralıksız devam ediyor. İlçedeki neredeyse dokunmadık yürek bırakmayan Sedat Kılınç, gittiği her ortamı derinlemesine gözlemliyor ve belediyenin yaptığı hizmetler ile yapması gereken hizmetler arasındaki farka dikkat çekiyor.

Melikgazi’nin nüfus olarak Kayseri'nin en büyük ilçesi olması nedeniyle bütün mahallelerini ziyaret etmeyi başaran Sedat Kılınç, nüfusun yüzde 75 gibi büyük çoğunluğunun geçim sıkıntısı çektiğini hatırlatarak, bu mahallelere yapılan hizmetin de eksik olduğunu söyledi. Kılınç, “Geçim sıkıntısı yaşayanda yaşamayanda bizim vatandaşımızı. Ancak zengin nüfusun ikamet ettiği mahalleler ile yoksul kesimin ikamet ettiği mahallelere eşit hizmet gitmemesi çok düşündürücü. Neden insanlarımız arasında ayrımcılık yapılır bunu anlamış değilim. Oy için kapılar çalındığında eşitsizlik yapmayan seçilmiş belediye başkanları oy aldıktan sonra bir daha hiç uğramadığı mahallelerin yalnızca çöpünü almayı hizmet sayıyorlar. Yoksul kesimin yaşadığı mahallelerdeki altyapı sorunlu, parklara bakıyorsunuz aletler kısıtlı, bisiklet yolları yok, hava kirliliği had safhada! Okul eksikliği var ama giderilmesi için adım atılmıyor. Hastane açığı var gidermek için adım atılmıyor. Yoksul vatandaşlarımız sosyal yardımlara adeta mahkum edilmiş. Bu halkı kimsenin bir koli iaşe paketiyle teşhir etmeye kimsenin hakkı yok. Biz hayata geçireceğimiz endüstriyel kenevir işleme fabrikası ile hem yoksul vatandaşımıza istihdam sağlayacağız, hem de yoksulluk derdinden kurtaracağız. Belediyeye de kaynak oluşturacağımız bu projelerimiz ile Melikgazi’yi yaşanabilir bir ilçeye dönüştüreceğiz. Melikgazi’deki yoksulları kimse görmezden gelemez” dedi.

Google+ WhatsApp