MELİKGAZİ’DE RAMAZAN TIRI ESENYURT'TAN GEÇTİ

MELİKGAZİ’DE RAMAZAN TIRI ESENYURT'TAN GEÇTİ

Sokağa çıkma kısıtlamasında evlerinde sıkılan vatandaşlar için özel etkinlikler yapan Melikgazi Belediyesi'nin Ramazan tırı, Esenyurt Mahalle halkına gösteri sundu.

Ramazan ruhuna uygun olarak hazırlanan etkinliklerle hem de evlerinden çıkamayan vatandaşlara hem de çocuklara moral ve motivasyon sağlanıyor.

Pandemiden dolayı iftar çadırlarına, toplu sokak iftarlarına ve ramazan eğlencelerine ara verildiğini hatırlatan Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu, “Özellikle hafta sonlarını kısıtlamalar nedeniyle evlerimizde geçirdiğimiz bu süreçte, Ramazan tırımız ve Melikgazi Belediyesi sosyal medya hesaplarımızdan yayınlanan ramazan programlarımızla vatandaşlarımızın yüzlerini güldürmeyi ve keyifli bir Ramazan geçirmelerine vesile olmayı hedefliyoruz. Pandeminin biteceği, kültür ve sanat etkinliklerimizde yeniden bir arada olacağımız günlerin yakın olduğuna inanıyorum. O yüzden lütfen tedbirlere riayet edelim. Ramazan coşkusunu Ramazan boyunca tüm mahallelerimizde her hanemize ulaştıracağız. Tüm hemşerilerime hayırlı Ramazanlar diliyor, programlarımızı keyifle izlemelerini diliyorum." dedi.

Google+ WhatsApp