Melikgazi Kayseri Basketbol Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi

Melikgazi Kayseri Basketbol Olağanüstü Genel Kurulu gerçekleştirildi

Kadınlar Basketbol Süper Ligi takımlarından Melikgazi Kayseri Basketbol Spor Kulübü'nün olağanüstü genel kurulu bugün gerçekleştirildi.

Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi basın toplantı odasında yapıldı. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla devam eden kurulda, faaliyet ve mali raporlar okundu, yönetim ve denetleme kurullarının üye teklifi ve seçimleri yapıldı.

Genel kurul üyesi 76 kişiden 54'ün oyu ile yeniden seçilen başkan Yakup Yüksel'in yönetim kurulunda şu isimler yer aldı; İbrahim Bozdağ, Ahmet Bozbey, Serhat Sarıalp, Yusuf Kaçar, Mustafa Kemal Saçmacı, Ahmet Yıldırım, Süleyman Sarptaş, Nadire Erdoğan Arık, Yusuf Kuzucu, Ali Fidan ve Şevket Murat Apaydın.

BAŞKAN YAKUP YÜKSEL: ‘BORCU OLMAYAN TEK KULÜBÜZ’

Bugün gerçekleşen Olağanüstü Genel Kurul’da yeniden başkan seçilen Yakup Yüksel, “Şubat 2022 yılında Palancıoğlu başkanımızın talimatıyla görevi devir aldığımızda kulübün parlak bir tablosu yoktu, kapamak üzereydi. Başkanımızın yönlendirmesiyle biz görev aldıktan sonra ekimizle canla başla çalıştık. Borcu olmayan tek kulüp biziz, şu an hiç kimseye borcumuz yok. Vefa paketimiz var tanıtayım kısaca, külümüze destek sağlayan sponsorlarımız var. Kulübümüze 25 bin lira ve üzeri destek sağlayan gönüldaşlarımıza ‘Vefa Paketi’ adıyla hediyemiz var. Vefa Paketi’nin içerisinde vefa belgesi, protokol yerimizde bir yıl boyunca giriş kartımız, kulübümüz adına atkımız ve 38 sayılı formamız var. Kulübümüze 25 bin lira ve üzeri maddi bağış sağlayanlara bu paketi hediye ediyoruz” diye konuştu.

Google+ WhatsApp