Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Mayıs Ayı Muhtarlar Toplantısı Gerçekleştirildi

Hacılar ilçesinin sorunlarını görüşmek ve vatandaşların şikâyet ve önerilerini ilgili kurumlara iletilmesi amacıyla düzenlenen Mayıs ayı muhtarlar toplantısı gerçekleştirildi.

Gürdoğanlar Ortaokulunda gerçekleştirilen toplantıya, Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Belediye Başkanı Doğan Ekici, İlçe Jandarma Komutanı Muhittin Doğan, İlçe Emniyet Müdürü Metin Karataşlı, kurum amirleri, muhtarlar ve vatandaşlar katıldı.

İlçe genelinde tespit edilen talep, istek ve şikâyetleri, mahalle muhtarları aracılığıyla Belediye Başkanı Doğan Ekici ile birlikte değerlendiren Hacılar Kaymakamı Haluk Sezen, Hacıların refahı için vatandaşların sorunlarının ve taleplerinin çözüme kavuşturulması amacıyla birçok projeyi hayata geçirdiklerini söyledi.

Kaymakam Sezen, ”ilçemizde ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız için Sağlıklı Bir Hayat İçin Gıda Desteği Projesi, Eğitime Sıcacık Destek Projesi, Devlet Baba Projesi ve Şefkatli Eller Projesi’ni, Hacılar Belediyemiz ile birlikte hayata geçirdik ve şuanda sorunsuz bir şekilde işleyişi devam ediyor. Ayrıca çocuklarımızın vizyonunun geliştirilmesi için ilçemizde Belediyemiz ile birlikte Bilim kent projelerini başlattık. Bu manada 9 adet bilim atölyesini hayırseverlerimizin destekleri ile okullarımıza kazandırdık. Bu atölyelerde çocuklarımız üretmiş oldukları eserlerin sunulduğu Bilim Sergisi, Lego Festivali ve Teknoloji Fuarını düzenledik. Tüm kurumlarımızla birlikte bir farkındalık yaratığımıza inanıyorum. Bu farkındalığı devam ettireceğiz.” şeklinde konuştu.

Toplantıda daire amirleri, kurumlar tarafından gerçekleştirilen çalışmalar hakkında bilgi verdi ve vatandaşlar tarafından iletilen talep ve sorunlar muhtarlar tarafından ilgili kurumlara iletildi.

Google+ WhatsApp