Malatya´dan Doğan İki Marka, Bölgede İddialı

Malatya´dan doğan iki markanın özellikle bölgede iddialı olduğu bildirildi. Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik olarak Nergis gıda ürün

Malatya´dan doğan iki markanın özellikle bölgede iddialı olduğu bildirildi.
Malatya Büyükşehir Belediyesi iştiraklerinden Esenlik Şirketi Genel Müdürü Hulusi Boyraz, Esenlik olarak Nergis gıda ürünleri ve Epak temizlik ürünleri olarak piyasada olumlu tepkiler aldıklarını belirterek, amaçlarının 500 kilometre civarındaki bölge illerinde daha fazla satış yapmak olduğunu bildirdi.
"Yaklaşık bir yıla yakındır Epak adıyla temizlik ürünleri üretip önce kendi marketlerimizde sattık. Şimdi ise bölgeye açıldık. Çamaşır suyu, konsantre çamaşır suyu, bulaşık deterjan, yüzey temizleyicisi, cam sil ve el sabunu üretiyoruz.Yakında toz deterjana da geçeceğiz" diyen Boyraz, "Pazarlama müdürlüğümüz, bölgedeki marketlere de satışlar yapıyor. Epak´ı bölgesel bir marka haline dönüştüreceğiz" şeklinde konuştu.
"Esenlik´teki markalaşmanın arkasında 24 yıllık emek var" ifadelerini kullanan Boyraz,"Hemşerilerimizden bu markaları daha fazla sahiplenmelerini bekliyoruz. Tutundurma dönemindeyiz, yarın bu markalar bize ciddi bir güç verecektir" dedi.
(NA-VSA-Y)

29.10.2014 10:48:19 TSI

Google+ WhatsApp