Malatya Barosu´nda Başkan Değişti

Malatya Barosu´nun yapılan seçiminde başkanlığa Enver Han seçildi. Malatya Barosu´nun seçimleri Kanalboyu´ndaki Halk Eğitim Merkezi Salonu´nda gerçekleşti. Seçimde mevcut başkan Eyüp Kutlubay ile E

Malatya Barosu´nun yapılan seçiminde başkanlığa Enver Han seçildi.
Malatya Barosu´nun seçimleri Kanalboyu´ndaki Halk Eğitim Merkezi Salonu´nda gerçekleşti. Seçimde mevcut başkan Eyüp Kutlubay ile Enver Han aday olurken, seçim sonucunda 204 oy alan Han, Malatya Barosu´nun yeni başkanı seçildi. Eski başkan Kutlubay ise 150 oy aldı.
Malatya Barosu Yönetim Kurulu´na Çiğdem Ağdağ, Özgür Gül, Mehmet Mirza Dinçer, Esra Genç, Adil Aslan, Hamza Paşahan, Şahin Çağlar, Dilek Coşkun Ormancı, Şirzat Bekir Öztürk ve Hasan Duran seçildiler.
Baro Disiplin Kurulu´na Hikmet Mahan, Vahap Kaya ve Kenan Yıldırım getirilirken, Denetleme Kurulu´na da Şahin Tezcan ve Sema Altuntaş seçildiler.
Türkiye Barolar Birliği Üst Kurul Delegeliklerine ise Selahattin Sarıoğlu, Necati Karabay ve Mehmet Görgeç seçildiler.
Seçim sonuçlarının açıklanmasından sonra Kutlubay yeni başkan Enver Han´ı tebrik etti.
Yeni Başkan Enver Han, "Bu seçiminin kazananı Malatya Barosu oldu, Eyüp bey oldu, ben oldum. Kardeşimin istişarelerinden sonuna kadar yararlanacağım. O benim başkanımdır, hizmetleri için teşekkür ediyorum" ifadelerini kaydetti.
(BK-SO-Y)

19.10.2014 23:01:33 TSI

Google+ WhatsApp