Kurtuluş Kupası Futbol Turnuvası 29 Ekim´de Başlıyor

Mersin´in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, `3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Geleneksel Futbol Turnuvası´nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nda başlayacağını belirterek, tüm futbolse

Mersin´in merkez ilçe Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna, `3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Geleneksel Futbol Turnuvası´nın 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı´nda başlayacağını belirterek, tüm futbolseverleri maçları izlemeye davet etti.
Başkan Tuna, yaptığı yazılı açıklamada, Toroslar Belediyesi tarafından, Mersin´in düşman işgalinden kurtuluşunun yıldönümü kutlamaları kapsamında gerçekleştirdikleri `3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Geleneksel Futbol Turnuvası´nın bu yıl 8.´sini düzenleyeceklerini bildirdi. Turnuvanın Cumhuriyet´in kuruluşunun 91. yıldönümünde başlayacağını aktaran Tuna, Mersin´de bulunan 25 resmi kurumun katıldığı ve 4 grupta yapılacak olan turnuvanın açılış maçının, 29 Ekim Çarşamba günü Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı´nda Mersin Üniversitesi ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü arasında oynanacağını kaydetti. Turnuvanın fair play çerçevesinde geçeceğine inandığını ifade eden Tuna, tüm futbolseverleri maçları izlemeye davet etti.
Spor´un, dostluğun ve kardeşliğin bir simgesi olduğunu dile getiren Tuna, "Birlik ve beraberliğimizi ortaya koymak, Cumhuriyet ve değerlerine sahip çıktığımızı bir kez daha haykırmak için 7´den 70´e tüm halkımızı `3 Ocak Kurtuluş Kupası Kurumlar Arası Geleneksel Futbol Turnuvası´nın açılış maçına bekliyoruz" dedi.
Turnuvada maçlar, Korukent Mahallesi Bilge Kağan Parkı ve Spor Tesisi ile Güneykent Mahallesi Anafartalar Spor Kompleksi´nde oynanacak. Turnuvanın 3.´lük ve şampiyonluk müsabakaları ise Akbelen Mahallesi Koray Aydın Stadı´nda gerçekleştirilecek.
(KYM-Y)

27.10.2014 13:59:30 TSI

Google+ WhatsApp