Kurban Kesim Yerlerine Hijyenik Temizlik

Kurban Kesim Yerlerine Hijyenik Temizlik

Kurban Bayramı’na yoğun gayret, özel projeler ve titiz uygulamalarla hazırlanan Kocasinan Belediyesi kurban kesim yerlerini de hijyenik olarak temizleyerek bayrama hazır hale getirdi.
Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, vatandaşların Kurban ibadetini layıkıyla yerine getirebilmesi, ağız tadıyla da bir bayram yapabilmesi için çok titiz çalıştıklarını söyledi.
Oymaağaç’ta modern kurban kesim üniteleri ve satış alanı oluşturduklarını vurgulayan Başkan Çolakbayrakdar," Kurban Bayramı’nı şehrimizin huzur içinde yaşaması, bütün tedbirleri aldık. Kurban kesimi yapılabilecek alanların hijyenik ilaçlamasını ve temizliğini yaptık. Kurban öncesi ve sonrası için bütün hazırlıklarımızı tamamladık" dedi.
Oymaağaç’la birlikte Karpuzatan Ticaret Borsası’nda da kurban satış yeri kurduklarını hatırlatan Başkan Çolakbayrakdar," Mimarsinan, Fatih, Beyazşehir ve Turgut Reis Mahallesi’ndeki semt pazarında da küçükbaş modern kesim ünitelerimiz olacak. Bunun yanında Ziya Gökalp, Gazi Osman, Argıncık, Erciyesevler, Erkilet Mehmet Akif Ersoy ve Erkilet Cami Kebir’le Karpuzatan’daki kombinalarda, Yeşil ve Yeni Mahalle Semt Pazarı’nı kurban kesim alanı olarak belirledik. Vatandaşlarımız buralarda da kurbanlarını kesebilir " şeklinde bilgiler verdi.
Başkan Çolakbayrakdar Oymaağaç Kurban Satış ve Kesim Yeri’nde mescit, dinlenme ve bekleme mekanları, lavabo, tuvalet, duş, zabıta noktası, danışma, veteriner ve sağlık merkezinin yer alacağını, burada kesim yaptıracak vatandaşların poşet içinde kurban etini alıp evine gideceğini ifade etti.

Google+ WhatsApp