Kumsmall AVM Müdürü Ulutürk: “Sarma yarışmamız, rekor sayılabilecek katılım oranına ulaştı”

Kumsmall AVM Müdürü Ulutürk: “Sarma yarışmamız, rekor sayılabilecek katılım oranına ulaştı”

Kumsmall Alışveriş Merkezi’nde Anneler Günü’ne özel ve Üçüncü Geleneksel Sarma Yarışması düzenlendi. Yarışmanın sunumu Şoray Uzun tarafından yapılırken yarışmaya da 186 kişi katılım sağladı. Yarışmanın birincisine koltuk takımı, ikincisine bahçe seti ve üçüncüsüne de 4’lü çeyiz seti verildi.

Programa katılan Kumsmall AVM Müdürü Mithat Ulutürk, “Yarışmamıza katılım oldukça yoğun, 186 yarışmacımız ve vatandaşlarımızda büyük bir heyecan var, emsal yarışmaların katılımlarına baktığımızda rekor sayılabilecek bir katılım oranına ulaştık. Amacımız yalnızca alışveriş yaptırmak değil, vatan vatandaşlarımızla güzel ve keyifli vakit geçirmektir” dedi.
Kumsmall AVM’de Anneler Günü’ne özel Geleneksel Sarma Yarışması’nın 3’üncüsü, ünlü oyuncu ve sunucu Şoray Uzun sunumuyla gerçekleştirildi. 
186 hünerli annenin katıldığı yarışmada; Birinci yarışmacıya Maximo Mobilya’dan ‘Florya Koltuk Takımı’, ikinci yarışmacıya Sofa Garden’den ‘Bahçe Seti’ ve üçüncüye ise Hilal Mağazası’ndan 4’lü çeyiz seti verildi.
Etkinliğe katılan Kumsmall AVM Müdürü Mithat Ulutürk, vatandaşların Anneler Günü’nü kutlayarak “Yarışmamıza katılım oldukça yoğun, 186 yarışmacımız ve vatandaşlarımızda büyük bir heyecan var, emsal yarışmaların katılımlarına baktığımızda rekor sayılabilecek bir katılım oranına ulaştık. Amacımız yalnızca alışveriş yaptırmak değil, vatandaşlarımızla güzel ve keyifli vakit geçirmektir. Yarışmamızın karşılık bulmasından ötürü çok mutluyuz. Bu kadar zorlu bir tadım sürecini gerçekleştiren jüri üyelerimize de çok teşekkür ederiz, 186 farklı sarmanın tadımına bakılması kolay bir iş değil, aç bile olunsa dahi hepsinin tadına bakılması çok güçtür. Ayrıca 16-19 Mayıs tarihleri arasında da ‘Evlilik Festivali’ gerçekleştireceğiz. O etkinlikte de büyük kurum ve kuruluşlar bizlerle birlikte olacak, Evlilik Festivali’ne de herkesi davet ediyoruz” dedi.

Google+ WhatsApp