Konya Vergi Dairesi Başkanı Ünver´den Başkan Tutal´a Ziyaret

Konya Vergi Dairesi Başkanı Kazım Ünver, beraberinde Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü´ne atanan Fatih Polat ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Tutal´ı makamında ziyaret etti. Van Erciş Vergi Da

Konya Vergi Dairesi Başkanı Kazım Ünver, beraberinde Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü´ne atanan Fatih Polat ile birlikte Belediye Başkanı Mehmet Tutal´ı makamında ziyaret etti.
Van Erciş Vergi Dairesi Müdürlüğü´nden Seydişehir Vergi Dairesi Müdürlüğü´ne atanan Fatih Polat yeni görevine başladı. Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal´ı makamında ziyaret eden Polat, Seydişehir´i ve insanlarını çok sevdiğini belirterek, bundan sonra Seydişehir için hizmet edeceğini dile getirdi. Seydişehir Vergi Dairesi Müdürü Polat´a yeni görevinin hayırlı olmasını dileyen Seydişehir Belediye Başkanı Mehmet Tutal da, verginin kalkınmanın temeli olduğunu ve Seydişehir´de vergi dairesinin önemli bir noktada hizmet ettiğini söyledi.
Ziyarette, 6552 sayılı kanun ile vergi mükellefleri üzerindeki uyguladığı kolaylıklardan bahseden Konya Vergi Dairesi Başkanı Musa Kazım Ünver, 30 Nisan 2014´e kadar olan 120 TL ve üzeri borçlar için yeniden yapılandırmaya gidildiğini belirtti. Vergi borcu olan mükelleflerin faydalanabileceği uygulama ile mükellefin e-haciz ve bankaya borçlarından dolayı olan blokelerin kaldırılmış olacağını dile getiren Ünver, borçluların vergi borçlarını 6 taksitten 18 takside kadar ödeme yapabilecekleri gibi kredi kartı ile de ödeme kolaylığı sağlanacağını belirtti.
(İHA-FM-Y)

23.10.2014 12:21:12 TSI

Google+ WhatsApp