Kemal Kılıçdaroğlu 18 Aralık’ta Kayseri’de

Kemal Kılıçdaroğlu 18 Aralık’ta Kayseri’de

Cumhuriyet Halk Partisi 200’ün üzerinde belediye başkanı ve Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu ile birlikte 17-19 Aralık tarihleri arasında Kayseri’ye gelecek.

CHP daha önce Gaziantep’te düzenlediği çalıştayın ardından şimdi de 200’ün üzerinde belediye başkanı Kayseri’ye geliyor. Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nun sonradan katılımıyla gerçekleşecek çalıştay hakkında bilgi veren Kayseri İl Başkanı Ümit Özer, “Kayseri İl Örgütümüzün ev sahipliğinde 17 Aralık'ta başlayacak olan çalıştayımız, 18-19 Aralık 2021 tarihlerinde de devam edecek, yani 3 gün sürecek. Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu da Kayseri’ye gelerek, çalıştaya katılacak. Genel Başkanımız aynı zamanda 18 Aralık'ta saat 13.00’da Kadir Has Kongre Merkezinde engelli vatandaşlarımız ve aileleri ile bir araya gelecek, yaşanan sorunlara dikkat çekecek, vatandaşın sesi olacak. Milletvekillerimizin ardından belediye başkanlarımız da Kayserili vatandaşlarımızla buluşacak” şeklinde konuştu.
 
Belediye Başkanlarının heyetler halinde kent merkezini ve İlçeleri ziyaret edeceklerini söyleyen Özer, “Burada halkçı belediyelerinin yaptığı çalışmaları anlatacak. Vatandaşlarımızla bir araya gelerek, onlarla görüş alışverişinde bulunacaklar. Çalıştaya 200'ün üzerinde Belediye Başkanımız katılacak. Kayseri İl Örgütü olarak, Milletvekillerimizin ardından böyle bir buluşmaya ev sahipliği yapacak olmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Her türlü bürokratik engellemelere rağmen halk için projeler üretip, halk için çalışmaya devam ediyor” dedi.

Google+ WhatsApp