KAYSO Başkanı Büyüksimitci’den Ramazan Bayramı Mesajı

KAYSO Başkanı Büyüksimitci’den Ramazan Bayramı Mesajı

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Ramazan Bayramı dolayısı ile yazılı bir açıklama yaparak, bayramın ülkemiz başta olmak üzere tüm insanlığa birlik, beraberlik, huzur ve sağlık getirmesini diledi.

KAYSO Başkanı Büyüksimitci açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Başı rahmet, ortası mağfiret, sonu cehennem azabından kurtuluş olan mübarek Ramazan-ı Şerif’i geride bırakarak, sevgi, dostluk, kardeşlik, birlik ve beraberliğimize vesile olacağına inandığımız bir bayrama daha kavuşmuş olmanın mutluluğunu yaşıyoruz.

Bu sene de geçtiğimiz yıl olduğu gibi tüm Türkiye olarak Ramazan Bayramını evlerimizde geçirecek olsak da, bizim için bayramlar, birlik ve beraberliğimizi pekiştiren, kardeşlik duygularımızı güçlendiren müstesna günlerdendir. Her ne kadar buruk bir bayram yaşayacak olsak da önümüzdeki bayramlarımızı inşallah eskiden olduğu gibi coşkulu bir şekilde kutlamaya, eş, dost ve akrabalarımızı ziyaret etmeye devam edeceğiz. Bu zor günleri hep birlikte dayanışma içerisinde atlatacağız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Ramazan Bayramınızı en içten dileklerimle kutluyor, tüm İslam alemine, ülkemize ve milletimize başta sağlık olmak üzere hayırlar getirmesini temenni ediyorum.

Google+ WhatsApp