Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: “Hedefimiz ilk devreyi iyi bir yerde bitirmek”

Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman: “Hedefimiz ilk devreyi iyi bir yerde bitirmek”

Süper Lig’in 16. Haftasında İstanbul’da Beşiktaş ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, "Sezonun ilk yarısında maksimum puan alıp ikinci yarıya geçmemiz gerekiyor” dedi.

Ligin 15'inci haftasında sahasında Antalyaspor'u 2-0'lık sonuçla mağlup eden Kayserispor, hafta sonu deplasmanda Beşiktaş ile karşılaşacağı maçın hazırlıklarına başladı. İdman öncesi konuşmada bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Her hafta yeni bir final dolayısıyla bu hafta da deplasmana gideceğiz. Rakibimiz Beşiktaş. Onlarda da bizde de eksik oyuncular var. Kadro derinliğine baktığın zaman, geçen sene hem milli takımda hem kendi takımlarında başarılı performansını çizip, Beşiktaş’a transfer olup kulübede bekleyen oyuncular var” şeklinde konuştu.
 
 “PUANLAR ALMAK İSTEDİĞİMİZ MAÇLAR VAR”
 
Karaman, konuşmasının devamında, "Bizi zor bir maç bekliyor. Hedefimiz ilk devreyi iyi bir yerde bitirmek. Puanlar almak istediğimiz maçlar var. Heyecan devam ediyor. Sezonun ilk yarısında maksimum puanlar alıp ikinci yarıya geçmememiz gerekiyor” ifadelerini kullandı. 
Sarı kırmızılı futbolcular şiddetli rüzgar nedeniyle Abdullah Gül Üniversitesi içerisinde yer alan Fitness salonu'nda çalıştı.

Google+ WhatsApp