ÇOPUROĞLU: SANAYİCİYİ YALNIZ BIRAKMIYORUZ!
AK Parti Kayseri Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Sayın Şaban Çopuroğlu, bu yıl 48’incisi düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u ziyaret ederek sektör temsilcileriyle bir araya geldi.
AK Parti Kayseri Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Sayın Şaban Çopuroğlu, bu yıl 48’incisi düzenlenen Yapı Fuarı – Turkeybuild İstanbul’u ziyaret ederek sektör temsilcileriyle bir araya geldi.
Kayseri Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (KESOB) Başkanı Şeyhi Odakır, yönetim kuruluyla birlikte göreve geldiği 2022 yılından bugüne kadar geçen sürede yapılan hizmetleri değerlendirdi. Başkan Odakır, “Bu makamlar esnaf ve sanatkarlara hizmet etme yeridir. Biz de dolu dolu geçen bir hizmet dönemi olduğuna inanıyor, projelerimizi tamamlamayı ve yeniden hizmet etmeye devam etmeyi istiyoruz” diye konuştu.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi, Türkiye’nin İlk Yerli V2X Belediye Uygulaması Projesi olan V2X Acil Durum Araçları Geçiş Önceliği Sistemi ile Türkiye Akıllı Ulaşım Sistemleri Derneği tarafından dokuzuncusu düzenlenen Ulaşımda Aklın Yolu Ödülleri organizasyonunda ‘Belediyecilik Ödülü’ne layık görüldü.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki KAYTUR A.Ş., Mimarsinan Pidecisi’ni yenilenen yüzüyle yeniden hizmete açarak kentin gastronomi vizyonuna katkı sunmayı sürdürüyor.
Melikgazi Belediye Başkanı Doç. Dr. Mustafa Palancıoğlu, Selçuklu Mahallesi'nde yapımı tamamlanan ve hem geleneksel mimarisi hem de butik yapısıyla dikkat çeken Hayrat Camii'nde incelemelerde bulundu.
Yaklaşan Kurban Bayramı öncesi çalışmalarını yoğunlaştıran Talas Belediyesi, kurban satış ve kesim yerlerini belirledi.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Bünyan ilçesine bağlı Karakaya, Kardeşler ve Yağmurbeyli mahalleleri ile Özvatan ilçesine bağlı Kermelik Mahallesi’nin içme suyu kapasitesini arttıracak 4 adet içme suyu deposu inşası ve yeni yapılacak içme suyu hatlarını kapsayan 24 kilometrelik, yaklaşık 120 milyon TL’lik KASKİ yatırımını yerinde inceledi.
Türk Kızılay Genel Merkez Denetim Kurulu Üyesi Sayın Prof. Dr. Nur Çetin’in katılımıyla İl Merkezi binamızda kapsamlı bir İl Koordinasyon Toplantısı gerçekleştirildi.
Kayseri’de, hırsızlık suçundan hakkında kesinleşmiş 13 yıl 7 ay hapis cezası bulunan S.P. (30) isimli kadın, polis ekiplerince yakalandı.
İstikbal, bir hafta içinde Türkiye’de 3, yurt dışında 2 olmak üzere toplam 5 yeni mağaza açarak büyüme ivmesini hızlandırdı.
Erciyes Üniversitesi’nde (ERÜ) IEEE Erciyes Kulübü tarafından “Zirve IEEE” etkinliği düzenlendi. Etkinlik kapsamında Cumhurbaşkanlığı Savunma Sanayii Başkan Yardımcısı Prof. Dr. Hakan Karataş, öğrenciler ile bir araya geldi.
İncesu Kaymakamı Ömer Said Karakaş ve Belediye Başkanı Mustafa İlmek, bir süre önce çıkan yangın sonucu kullanılamaz hale gelen evde incelemelerde bulundu.
Kayseri’de, otomobil plakası üzerinde değişiklik yapan sürücüye 140 bin TL para cezası uygulandı.
Kayseri’de, trafik meselesi nedeniyle araçlarından inerek tartışan 2 sürücüye toplam 560 bin TL para cezası uygulandı.
Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 8’inci Kayseri Kitap Fuarı’nda 1 milyona yakın kitapseveri buluşturduklarını açıkladı. 10 gün süren fuar, 992 bin 880 kitapseveri ağırlayarak büyük bir başarıya imza attı.