CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlu ofisinde ölü bulundu
CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlu Avukat Hüseyin Keskin ofisinde silahla vurulmuş olarak bulundu.
CHP İl Başkanı Feyzullah Keskin’in oğlu Avukat Hüseyin Keskin ofisinde silahla vurulmuş olarak bulundu.
Cumhuriyet Halk Partisi Kayseri İl Başkanlığı tarafından “İptal edilen seçimler doğrultusunda itiraz süreçleri devam etmekte olup, itirazların inceleneceği süreç içerisinde, Pınarbaşı Belediyesi’nin mevcut belediye başkanı tarafından yönetilmeyeceği, tarafımıza gelen ihbarlar doğrultusunda, belediye içerisinde bazı usulsüz işlemler yapıldığı iddia edildiği hususu dikkate alınarak Pınarbaşı Belediyesi'ne "Belediye Başkanı" görevlendirilmesi (Kayyım Atanması) için başvurumuz Kayseri Valiliği'ne iletilmiştir” denildi.
Yeşilhisar’da belediye başkanlığı seçimine itiraz edilmesinin ardından oylar yeniden sayıldı. 13 oy fark çıkan sandıktan yeniden sayım sonrası 36 oy fark çıkarak Yeşilhisar Belediye Başkanı Halit Taşyapan seçildi.
Kayseri Büyükşehir Belediyesi ve Melikgazi Belediyesinin CHP’li meclis üyeleri mazbatalarını aldı.
31 Mart Yerel seçimleri sonrasında YRP Kocasinan Belediye Meclisinde yer alacak 9 isim mazbatalarını aldı.
CHP Kayseri İl Başkanlığı, Pınarbaşı İlçe Seçim Kurulu'nun iptal ettiği belediye başkanlığı seçimleri için İl Seçim Kurulu'na itiraz başvurusunda bulundu.
Kayseri’de iddiaya göre yazlık yapımı sırasında gündüz gözüyle araçla inşaat alanına yaklaşan şahıs testereyi çaldıktan sonra kısa sürede uzaklaştı. O anlar ise güvenlik kamerasına yansıdı.
Kayseri’de pazar tezgahlarında bazı ürünler önceki haftaya göre fiyatları gerilerken bazı ürünlerin ise yükseldiği görüldü. Kilosu 150 liradan satılan sarımsak en pahalı ürün olarak tezgahlarda yerini alırken. Kilosu 5 liradan satılan elma ise en ucuza satılan ürün olarak yer alıyor.
Kayseri Organize Sanayi Bölgesi Geleneksel İftar Programı, Kayseri OSB Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Yalçın ve yönetimi, Kayseri Valisi Gökmen Çiçek, Kayseri Milletvekilleri; Şaban Çopuroğlu, Murad Cahid Cıngı, Sayın Bayar Özsoy, Aşkın Genç, Dursun Ataş ve Mahmut Arıkan, Kayseri Protokolü üyeleri ve sanayicilerin katılımıyla gerçekleştirildi.
Erciyes Üniversitesi sağlıkta, eğitimde ve araştırma süreçlerinde şehrine ve bölgesine hizmet veren, destek olan bir üniversite olma misyonuyla sürdürdüğü çalışmalara hız kesmeden devam ediyor.
Kayseri Üniversitesi Siber Güvenlik Uygulama ve Araştırma Merkezi Müdürü Doç. Dr. Ali Gezer, yürütücüsü olduğu "Konutlarda Bütünleşik Enerji Kontrolü" adlı TÜBİTAK 1512 projesinin projenin ayrıntılarını ve hedeflerini anlatan sunumunu Kayseri Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kurtuluş Karamustafa'ya gerçekleştirdi.
Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, 12’nci yüzyılda inşa edilen ve Kayseri’nin en eski eserlerinden biri olan Gülük Camii’nde incelemelerde bulundu. Sosyal belediyecilik ve gönül belediyeciliğinin her zaman örneklerini sergileyen Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, kentin tarihine sahip çıkmaya devam ediyor.
Yeniden Talas Belediye Başkanı seçilen Mustafa Yalçın, Kayseri Adliyesinde düzenlenen törenle mazbatasını aldı.Kayseri Adliyesi Konferans Salonunda düzenlenen törene AK Parti Kayseri Milletvekilleri Şaban Çopuroğlu ve Murat Cahid Cıngı’nın yanı sıra AK Parti İl Başkanı Fatih Üzüm, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Meral Koşar, Talas İlçe Başkanı Mustafa Kiraz ile ailesi ve çok sayıda parti mensubu katıldı.
Kayseri’de bir ağıla giren sokak köpekleri 33 kuzuyu telef etti. Sabah saatlerinde ağıla giren Besici Bahri Daştemir, gördüğü manzara karşısında şok geçirdi. 300 bin lira kredi çekerek aldığı koyunlarının kuzuları olduğunu söyleyen Besici Daştemir yetkililerden konuyla ilgili yardım istedi.
Kayseri’de polis ekiplerince gerçekleştirilen eş zamanlı operasyonlarda 7 yıl 5 ay ve 4 yıl 2 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan 2 şahıs olmak üzere toplam 6 şahıs yakalandı.