Kategori : Kayseri

KAYSERİ BİLİM MERKEZİ ÖRNEK OLACAK

KAYSERİ BİLİM MERKEZİ ÖRNEK OLACAK

Büyükşehir Belediyesi Kayseri Bilim Merkezi’ne, Denizli ve Mersin Büyükşehir Belediyesi yetkilileri tarafından teknik gezi düzenlendi. Heyet, burada kendi şehirlerinde kurulması planlanan bilim merkezleri için tecrübe ve bilgi edindi.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ: “AZİZ MİLLETİMİZİN BAŞI SAĞ OLSUN”

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, aralarında Elazığ 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş ile Kayserili Uzman Çavuş Tolga Demirci’nin de bulunduğu 11 şehidimizle ilgili baş sağlığı mesajı yayımlayarak, “Aziz Milletimizin başı sağ olsun” dedi.

HACILAR BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE  50 TON PATATES

HACILAR BELEDİYESİNDEN İHTİYAÇ SAHİPLERİNE 50 TON PATATES

Hacılar Belediye Başkanı Bilal Özdoğan Belediye olarak Yeşilhisarlı üreticiden satın aldıkları 50 ton patatesi ilçe halkına dağıttıklarını söyledi. Başkan Özdoğan yaptıkları çalışma ile hem üreticiye hem de vatandaşa destek olduklarını belirtti.

MUHTARLARA “AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ” VERİLDİ

MUHTARLARA “AFET FARKINDALIK EĞİTİMİ” VERİLDİ

Kayseri İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü mahalle muhtarları için deprem ve doğal afet eğitimi toplantısı düzenlendi. Bünyan Belediyesi Düğün Salonunda yapılan toplantıya, Bünyan'da görev yapan mahalle muhtarları katıldı.

“Tedbirlere Uyalım, Kazanımlarımızı Kaybetmeyelim”

“Tedbirlere Uyalım, Kazanımlarımızı Kaybetmeyelim”

Yeni kontrollü normalleşme sürecinde, İçişleri Bakanlığı genelgesi doğrultusunda Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) tarafından Kayseri Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren firmalarda denetim yapıldı. Denetimlere, KAYSO Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Büyüksimitci, Meclis Başkanı Abidin Özkaya, Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Abdullah Oğuzbaş, Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdür Yardımcısı Abdurrahman Pınar ve KAYSO Genel Sekreteri Nihat Molu katıldı.

YAHYALI’DA COVİD 19 DENETİMLERİ YAPILDI

YAHYALI’DA COVİD 19 DENETİMLERİ YAPILDI

İç İşleri Bakanlığı’nın ülke çapında başlattığı “Yoğunlaştırılmış Dinamik Denetim” kapsamında Kayseri’nin Yahyalı İlçesi’nde Covid 19 denetimleri yapıldı.Yahyalı Kaymakamı Yunus Emre Altıner’in koordinesinde yapılan denetimlere Yahyalı Belediye Başkanı Esat Öztürk, kamu kurum ve kuruluşlarında görev yapan amirler, STK temsilcileri ve kolluk kuvvetleri katıldı.

TALAS’TA ‘YERİNDE KARAR’ DENETİMLERİ

TALAS’TA ‘YERİNDE KARAR’ DENETİMLERİ

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın, Talas Kaymakamı Yaşar Dönmez ile birlikte ilçe genelinde koronavirüs salgınına karşı alınan önlemlere uyum denetimi gerçekleştirdi. Zabıta ve polis ekipleri ile gerçekleştirilen denetimlerde vatandaşlar ve esnaf maske-mesafe ve temizlik kurallarına uymaları konusunda uyarıldı.

Kayseri Valisinden uyarı: Kritik noktadayız

Kayseri Valisinden uyarı: Kritik noktadayız

KAYSERİ'de koronavirüs tedbirleri kapsamında denetimde bulunan Vali Şehmus Günaydın, "Artık kritik noktadayız. Geçen hafta vaka sayımız yüzde 50 arttı. Bir adım daha kırmızıya yaklaştık. Eğer 10 gün içinde daha fazla gayret göstermezsek, geriye dönüş olacak" dedi.

ESNAF YENİ NORMALLEŞMEDEN MEMNUN!

ESNAF YENİ NORMALLEŞMEDEN MEMNUN!

Melikgazi Belediye Başkanı Dr. Mustafa Palancıoğlu ve Melikgazi Kaymakamı Bülent Karacan korona virüs tedbirleri kapsamında alışveriş merkezi ve kafeleri ziyaret etti. Esnaf ve vatandaşlarla görüşen, sohbet ederek, maske, mesafe ve temizlik konusunda uyarılarda bulunan Başkan Dr. Palancıoğlu, "Tüm dünyada etkisini sürdüren, binlerce insanın canına mal olan salgına karşı tedbirlerimize devam etmeliyiz dedi.

VALİ VE BAŞKAN’DAN YENİ KONTROLLÜ NORMALLEŞME DENETİMİ

VALİ VE BAŞKAN’DAN YENİ KONTROLLÜ NORMALLEŞME DENETİMİ

Kayseri Valisi Şehmus Günaydın ve Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, yeni kontrollü normalleşme sürecinin ardından saha denetimi gerçekleştirerek, esnaf ve vatandaşlara maske, mesafe ve temizlik hatırlatmasında bulundu. Vali Günaydın, 4 bin kişinin katılımıyla dinamik denetim döneminin başlayacağını belirtirken, Başkan Büyükkılıç ise “Bu işin şakası yok, ‘bana bir şey olmaz’ demeyelim, tedbirlere ve kurallara uyalım” dedi. Denetimler esnasında vatandaş ve esnafa 10 bin maske dağıtımı yapıldı.