Kategori : Kayseri

“Türkiye’nin Barış Yanlı Politikası Tüm Dünyadan Takdir Topluyor”

“Türkiye’nin Barış Yanlı Politikası Tüm Dünyadan Takdir Topluyor”

Kayseri Sanayi Odası (KAYSO) mart ayı meclis toplantısı video konferans sistemi üzerinden gerçekleştirildi. Toplantıya, meclis üyeleri, meslek komitesi üyeleri, disiplin kurulu ve yüksek istişare kurulu üyeleri ile birlikte TOBB Kadın ve Genç Girişimciler Kurulu üyeleri katıldı.

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, SU ÇALIŞTAYINDA KONUŞTU, 400 MİLYON TL’LİK YATIRIMLARI ANLATTI

BAŞKAN BÜYÜKKILIÇ, SU ÇALIŞTAYINDA KONUŞTU, 400 MİLYON TL’LİK YATIRIMLARI ANLATTI

Kayseri Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Memduh Büyükkılıç, Entegre Kentsel Su Yönetimi çalışmaları kapsamında KASKİ tarafından düzenlenen Paydaş Katılım Çalıştayı’na katılarak, 3 yılda 400 milyon TL harcanarak gerçekleştirilen çalışmaları anlattı. Başkan Büyükkılıç, sağlıklı ve kaliteli içme suyu için gayret gösterdiklerini, büyük gayretle, iyi niyetle ve uzman bir ekip anlayışı ile çalışmalarını sürdürdüklerini söyledi.

TALAS KÜTÜPHANELERİNE RAMAZAN AYARI

TALAS KÜTÜPHANELERİNE RAMAZAN AYARI

Talas Belediyesi’ne ait kütüphanelerde Ramazan ayına özel düzenleme yapıldı. Düzenleme ile Altıntepe Semt Kütüphanesi’nin çalışma saatleri güncellenirken Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane yine 24 saat hizmet vermeye devam edecek.

MAHARETLİ ELLER RAMAZAN’DA DA DEVAM

MAHARETLİ ELLER RAMAZAN’DA DA DEVAM

Talas’ın vazgeçilmezleri arasına giren Maharetli Eller Kadın Üretici Pazarı, Ramazan ayında da kurulmaya devam edecek. Her ayın 1. ve 3. pazarı gerçekleşen organizasyon, Ramazan ayının ikinci günü olan 3 Nisan Pazar günü saat 12.00’den itibaren meraklılarını ağırlamaya başlayacak.

KGGD Üyeleri bir araya geldi

KGGD Üyeleri bir araya geldi

Kayseri Genç Girişimciler Derneği (KGGD), pandemi sonrası ilk yüz yüze toplantısını gerçekleştirdi.