KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU YÖNETİMİNDEN SGK ANKARA İL MÜDÜRÜ HACI ALİ HASGÜL’E ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU YÖNETİMİNDEN SGK ANKARA İL MÜDÜRÜ HACI ALİ HASGÜL’E ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyeleri, Kayseri’de ki görev süresinin ardından SGK Ankara İl Müdürlüğü görevine atanan Hacı Ali Hasgül’ü makamında ziyaret ettiler. Ziyarette konuşan Hacı Ali Hasgül, “Şehirler değişsede mekanlar değişsede dostluklar baki” dedi.

SGK Ankara İl Müdürlüğü görevine atanan Hacı Ali Hasgül’e yönelik gerçekleştirilen ziyarette, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu yönetim kurulu üyeleri, Ersan Dağdeviren, Koray Can, Murat Gencer, Kazım Karagöz, Dursun Açıkyürek’te yer alddı.

 

Melikgazi SGK İlçe müdürü iken 29 Temmuz 2016 da Süleyman Soylu’nun ataması ile Kayseri SGK il müdürlüğü görevine getirilen, Hacı Ali Hasgül, Kayseri’de başarılı bir çalışma dönemi geçirdi. 15 Temmuz hain darbe girişimi döneminde, önemli ve kritik görevler üstlendi. FETÖ örgütünün himayesinde ki birçok özel hastane ve eczanenin kapatılması için önemli kararlar aldı. Benzeri bir çok çalışmaya imza atan Hacı Ali Hasgül, 13 Ocak tarihinde
SGK Ankara İl Müdürlüğü görevine atandı. Kayseri’de ki görev süresince tüm kurum ve kuruluşlarla sıcak ilişkiler kuran Hacı Ali Hasgül, Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Şehirler değişsede, mekanlar değişsede dostlukların baki olduğunun altını çizen Hasgül, “Biz sizleri o şekilde görüyoruz. Bizleri burada unutmamış olmanızdan kaynaklı olarak son derece duygulandım. Buradan tekraren Kayseri halkına selamlarımı saygılarımı ve hürmetlerimi arz ediyorum. Orada Kayseri’ye hizmet etmiştik. Burada da tüm Türkiye’ye hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan ise, konuşmasında şu görüşlere yer verdi, “Kayseri’de uzun yıllar görev yaptınız. Layıkıyla yerine getirdiniz. Bu gün de inşallah Ankara Sosyal Güvenlik Kurumu İl Müdürü olarak görevinize devam ediyorsunuz. Bu anlamda biz hem Yozgatlılara yapmış olduğunuz hizmetler hem de Kayserimizde yapmış olduğunuz başarılı çalışmalardan dolayı teşekkür etmek ve Kayseri halkının selamlarını getirmek istedik. Hem Kayseri’de yaşayan hem de Ankara’da yaşayan Yozgatlılar olarak her daim arkanızda olduğumuzu söylemek istiyoruz. Burada da başarılı çalışmalar yapacağınızdan şüphemizin olmadığını bildirmek isteriz. Bu anlamda sizlerde yoğun programınız içerisinde bizlere de zaman ayırdığınız için teşekkür ediyoruz. İnşallah önümüzdeki süreçte çok daha başarılı hizmetler yapacağınızdan şüphemiz yok. Bu anlamda yeniden başarılar dileyerek hayırlı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

Google+ WhatsApp