KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU / KAYSERİ GARNİZON KOMUTANI HAVA TUĞGENERAL HALDUN TAŞAN’A ZİYARET

KAYSERİ YOZGATLILAR FEDERASYONU / KAYSERİ GARNİZON KOMUTANI HAVA TUĞGENERAL HALDUN TAŞAN’A ZİYARET

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan yönetim kurulu üyeleri, Kayseri Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan’a yaptıkları çalışmalarla ilgili bilgiler verdi.

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan, beraberindeki Yönetim Kurulu Üyeleri, Ersan Dağdeviren, Murat Gencer, Koray Can ve Kazım Karagöz ile birlikte, Kayseri Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan’a nezaket ziyaretinde bulundu.

 

Kayseri Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan Federasyon yönetim kuruluna ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 

Kayseri Yozgatlılar Federasyonu Başkanı Deniz Çağan’da, Kayseri’de faaliyet gösteren STK’lar arasında üye yapısı anlamında en büyüklerden birisi olduklarını söyledi. Şehir derneklerinin kuruluş gayesinin hemşehriler arasındaki birlik ve beraberlik duygusunu pekiştirmenin yasıra, örf ve adetleri gelecek kuşaklara aktarmak olduğunu söyledi. Yapılan bu tür çalışmaların yanısıra, şehrin önemli kurumlarını da ziyaret ederek karşılıklı fikir alışverişinde bulunduklarını kaydeden Çağan, bu noktada kendilerini kabul eden Garnizon Komutanı Hava Tuğgeneral Haldun Taşan’a teşekkür etti.

Google+ WhatsApp