KAYSERİ ŞEKER ÇİFTÇİ MECLİSİ TOPLANDI

KAYSERİ ŞEKER ÇİFTÇİ MECLİSİ TOPLANDI

Kayseri Şeker’in ilk ve örnek uygulamalarından biri olan ’Çiftçi Meclisi’ 20’nci toplantısını gerçekleştirdi.

Kayseri Şeker Çiftçi Meclisi 20’nci toplantısını perşembe Kayseri Şeker Göl Tesislerinde yaptı. Toplantıya; Kayseri Şeker’in faaliyet sahasındaki 21 bölgeden meclis üyesi çiftçilerin yanı sıra, Ziraat Odası Başkanları, Kayseri Pancar Kooperatifi Başkanı Hüseyin Akay ve Yönetim ve Denetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker Yönetim Kurulu Başkanı Hurşit Dede ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Kayseri Şeker’e bağlı İştirak Yönetim Kurulları, Kayseri Şeker Genel Müdür Vekili İsmail Gedik, Ziraattan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Hulusi Yüksel ve ilgili Koordinatör ve Birim Müdürleri katıldı..
Toplantının ardından Turhal Şeker Fabrikası Müdürü Hulusi Yüksel, sosyal medya hesabından paylaşım yaparak toplantıya katılan Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Yönetimine teşekkür etti. 
Yüksel, paylaşımında  “Kayseri Şeker Ziraat Teşkilatı olarak 2021-2022 kampanya hazırlık toplantımızı yaptık. Toplantımıza teşrif ederek bizleri onurlandıran;Kayseri Pancar Ekicileri Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Hüseyin Akay ve Kayseri Şeker Fabrikası Yönetim Kurulu Başkanımız Sn Hurşit Dede'ye şahsım ve teşkilatım adına kalbi şükranlarımı ve teşekkürlerimi iletiyorum. Kazasız,  belasız bol ve bereketli bir kampanya dönemi geçirmek dileğiyle kampanyamızın çiftçilerimize ve fabrikalarımıza hayırlı olmasını Cenab-ı Allah'tan temenni ediyorum.” İfadelerini kullandı.

Google+ WhatsApp